Najpopularniji model: Retro kupaći kostim ovoj zgodnoj djevojci stoji odlično!

Daria Matić oduševila nas je svojim badićem, a može vam i pomoći u odabiru pravog za ovu sezonu
Vidi originalni članak

Da vas je netko prije par sezona pitao biste li nosili kupaći kostim s visokim gaćicama, sigurno bi odbili jer je bio totalni modni grijeh. No zadnjih par godina ovi modeli su sve popularniji. Soim tih koji podsjećaju na pedesete, od prošle godine popularni su i visoko rezani kupaći kostimi, kakvi su se nosili devedesetih. 

Ova ljepotica isfurala je crno bijeli model s printom srca i stoji joj odlično. Zahvalne su visoke gaćice, jer odgovaraju gotovo svakom tipu tijela! Pa ako ove godine ne znate u kakav model uložiti, predlažemo da probate s ovim. 

Alternativa mogu biti nešto manje visoke gaćice poput ovih kakve Daria nosi. Ovaj upečatljivi model kupaćeg po sebi ima i šljokice, što će odlično izgledati i na fotkama za Instagram (nemojte se praviti kao da vam to nie važno 😉). 

Boks je odličan način da se dovedete u formu, a Andrea Andrassy pokazala nam je kako se ona protiv stresa bori baš tim sportom: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".