Najpopularniji kaput sezone i dizajnerska torbica... Ova atraktivna brineta ima formulu za stylish zimu!

Mi ćemo njezinu kombinaciju definitivno kopirati!
Vidi originalni članak

Ponekad je "manje je više" stvarno najbolja modna formula, a to je dokazala i prekrasna brineta sa zagrebačke špice koja je uspjela zablistati sa samo nekoliko komada.

Prije svega, osvojio nas je njezin genijalan teddy coat - cure ih ove sezone jednostavno obožavaju i postali su pravi must have komad u ormaru, a nije ni čudo s obzirom na to da jednako dobro izgledaju u ležernijim, kao i u malo otmjenijim izdanjima. 

Osim kaputića, to je i odlična torba s dizajnerskim potpisom - odlučila se za klasičnu Louis Vuitton torbu, a od onih koje inače viđamo, razlikuje se jer ima detalj u bordo boji. Sve je zaokružila robusnim čizmama koje su bile sjajan kontrast ostatku outfita. 

 

>> U videu pogledajte 30 brzopoteznih pitanja sa Zdenkom Kovačiček

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".