Najpopularnije čizme sezone dolaze u nebrojeno mnogo verzija, a mi smo izdvojili najljepše!

Fashionisite obožavaju ovaj Chloe model, a ovi su modeli naš odabir!
Vidi originalni članak

Ako postoji jedan model gležnjača koje se apsolutno istaknuo ove sezone, onda su to Chloe Rylee koje se nalaze u kolekcijama, ali i na listi želja brojnih trendseterica. 

Ovaj model dolazi u nebrojeno mnogo verzija pa ih svako može bez problema uklopiti u svoj stil odijevanja. Na Farfetchu smo odabrali tri modela koje bismo rado vidjeli i u vlastitom ormaru. Budući da je životinjski print hit sezone, takav model je i logičan odabir, a njihova je cijena 1373 €. Osim njih, za oko su nam zapele i one u plavoj boji koje bi savršeno odgovarale uz traperice i balonere. Za njih je potrebno izdvojiti 1248 €.

Naš zadnji odabir su one zmijskog efekta u bordo boji koje su istovremeno klasične i trendi, a to je dovoljan razlog da ih poželimo nositi tijekom cijele jeseni i zime! Njihova je cijena 1240 €.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".