Najpopularnije čizme sezone dobile su i svoju ljetnu verziju! Da, i njihova je cijena paprena!

Hm, one koje su kao savršene za izlaske ili one za svaki dan? Izbor je težak!
Vidi originalni članak

Chloe Rylee definitivno je jedan od najpopularnijih modela čizama u protekloj sezoni - trendseterice su ih brže-bolje dodale u ormare, a high street trgovine njima su se inspirirale te ponudile čizme koje neodoljivo podsjećaju na njih.

Ipak, kraj zime ne znači da je došao i "kraj" ovom trendi modelu. Naime, na Farfetchu smo pronašli ljetnu Rylee verziju, odnosno dvije varijanti sandala. I, iskreno, teško je reći koje bismo više voljeli vidjeti u ormaru jer su genijalne!

Prvi model su cut out sandale s efektom zmijske kože u super žutoj boji. Na Farfetchu se trenutačno nalaze na sniženju i njihova je cijena 747 €, odnosno snižene su 50%.

Druge su kožne Rylee sandale koje su kao stvorene za svaki dan jer imaju blok petu idealne visine. Njihova je cijena na Farfetchu 882 €.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".