Najpopularnije cipele u protekloj godini

Imate li ijedne u svojim ormarima?
Vidi originalni članak

Gucci loaferice

Gucci loaferice već su dugo jedan od zaštitnih znakova ove modne kuće, a ove su sezone posebice popularne postale one koje se samo nataknu na nogu. 

Miu Miu balerinke

S obzirom na veliku popularnost baletnog stila, Miu Miu napravio je pun pogodak lansiravši balerinke s kožnim remenom i satenskim trakama, a ovaj su dizajn kopirale brojni high street brendovi. 

Cipele u dva tona

Ove Chanelice lansirane su još prošlog stoljeća, no Karl Lagerfeld sad ih je redizajnirao, a to je bilo i više nego dovoljno da dizajn "ukradu" i brojni pristupačniji brendovi. 

Sock boots

Prvo ih je izbacila Balenciaga, zatim je svoju verziju napravio Kanye West, a nakon tog su ljudi shvatili kako i sami možete napraviti svoju verziju ovih čizama. DIY tutorial lako ćete pronaći u bespućima interneta. 

Metalik gležnjače

Ništa bolje ne podiže styling od upečatljivih cipela. Iz modne kuće Saint Laurent to jako dobro znaju, a ubrzo su shvatili i ostali brendovi pa gotovo nema modne kuće koja ih nije uvrsila u svoju ponudu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".