Najpopularnije cipele svih vremena

Znate li koje su?
Vidi originalni članak

Dizajneri nas svake godine iznenade nekim novim modelom cipela. Neke od njih tu su samo sezonu ili dvije, dok neke dobivaju kultni status i dame se odlučuju za njih iz godinu u godinu...

Christian Louboutin Pigalle

Nazvane su po pariškoj četvrti, a svakako su najpoznatije cipele crvenih potplata proizašle iz Louboutinove radionice. Visina pete je 12 cm, a poznata osoba koja ih je proslavila je Kate Moss te je vrlo rijetko možemo vidjeti na crvenom tepihu u ijednim drugim cipelama. 

Chloe Susanna

Lansirali su ih još davne 2008. godine, a njihova popularnost od tad ne jenjava. Možete birati između brušene i glatke kože te nekoliko boja. 

Manolo Blahnik Hangisi

Proslavila ih je Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u kultnoj seriji "Seks i grad", a čak ih je modna ikona Olivia Palermo nosila na svojem vjenčanju. Dovoljno da ih uvrstimo u top 5. 

Gucci Jordan

Ove cipele dugo su godina bile sinonim jet set-a, a danas su dostupne u širokom rasponu boja i uzoraka. Ove su godine iznimno popularne one bez stražnjeg dijela, koje izgledaju kao papuče. 

Chanel Slingback

Osmislila ih je Choco Chanel još davne 1975, a nedavno ih je redizajnirao Karl Lagerfeld. Napravljene su tako da bež dio produžuje nogu, a crni vrh skraćuje stopalo. Moguće ih je kupiti u Chanel trgovinama, a ne garantiraju da će ih nataviti proizvoditi još godinama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".