Najpopularnija torbica sezone dobila je i svoje "hrvatsko" ruho, u crveno-bijelim "kockicama"

Pronašli smo je u Karli, a odlično je zaokružiti sve proljetne outfite
Vidi originalni članak

Snapshot camera bag jedna je od najtraženijih torbica ove sezone. Potpisuje je dizajnerski brend Marc Jacobs, a možemo slobodno reći da su trendseterice za njom jednostavno poludjele! Karakterizira je široki remen, a jednako dobro pristaje ležernim i elegantnijim kombinacijama.

Dolazi u brojnim varijantama, a nama je za oko zapela ona koja na sebi ima uzorak šahovnice u crno-zlatnoj verziji. Torbicu smo pronašli u Karli, a njezina je cijena 3390 kuna. Torbica je napravljena od kože i ima tekstilnu podstavu, a tu su i dva odjeljka s patentnim zatvaračem. Bez sumnje, torbica će razigrati svaki styling, a jednostavno je savršena za proljetne dane! 

Torbica nije jedini komad s ovim "uzorkom" - u starijim kolekcijama, brend je predstavio i slip on tenisice, a njihova je cijena bila nešto više od 240 eura. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".