Najpopularnija ljetna haljina iz Topshopa ima i svoju jesensku verziju (koja izgleda još bolje!)

Pokazali su da će životinjski print zamijeniti popularne točkice
Vidi originalni članak

Ovo ljeto gotovo pa i nema fashionistice koja u svoju kolekciju nije dodala točkastu haljinu iz Topshopa. Pa, to ne treba previše ni čuditi, s obzirom na to da je idealna za različite prigode, a može se lako kombinirati, bez obzira na to što je vrlo upečatljiva!

Iako su se točkice nametnule kao hit uzorak sezone, čini se da će u jesenskim danima one ipak pomalo pasti u zaborav, a na njihovo mjesto doći neki još luđi printevi. Primjerice, Topshop je ozbiljno shvatio ideju povratka životinjskog uzorka pa su predstavili novu must have haljinu. 

 Ovaj model možda neće biti tako jednostavan za kombiniranje kao što je bio slučaj s točkastim, no, izgleda baš cool. Već se zamišljamo kako haljinu nosimo uz neke bajkerske gležnjače i, naravno, kožnu jaknu. Ako vam se svidjela haljina, predlažemo da požurite na njihov web, gdje se haljina prodaje po cijeni od 55 funti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".