Najnoviji modeli iz Diademe za savršeno proljeće

Diademine haljine nosive su za maturalne i druge slavljeničke večeri tijekom kojih želite kombinirati besprijekoran styling i idealnu udobnost.
Vidi originalni članak

Modna kuća Diadema izbacila je zanimljive novitete u kolekciji proljeće/ljeto. Istaknutija je svakako ponuda večernjih haljina, ponajviše dugih modela u laganim svjetlucavim tkaninama koje prate pokrete našeg tijelaNosive su za maturalne i druge slavljeničke večeri tijekom kojih želite kombinirati besprijekoran styling i idealnu udobnost. Brend se pobrinuo da u ponudu dnevnih haljina uključi neodoljive kratke haljinice i suknje u živim bojama i cvijetnim uzorcima. Također, u prodaju stižu dugo iščekivani kombinezoni od viskoze i pamuka.Neizostavno je spomenuti i jeans hlače sa crtom koje će osvojiti fanove trapez nogavica, naročito jer je ovaj model nosiv za posao, ali i privatne angažmane. Iste ćete lako kombinirati uz povoljne majice s mornarskim prugama ili bijelu strukiranu košulju. 

izlog

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".