Najmlađa sestra iz klana Kardashian Jenner oduševljava fotkama u badiću

Kylie Jenner s prijateljicama je na odmoru, a obožavatelje na Instagramu počastila je fantastičnim fotkama
Vidi originalni članak

Mlada poduzetnica i majka jednogodišnje Stormi, s prijateljicama je odletjela na otočje Turks i Caicos. Djevojke dane provode izležavajući se na plaži i naravno, objavljujući fotke na Instagramu. Kylie je pokazala cijelu svoju kolekciju odličnih kupaćih kostima i zavidnu liniju. 

Iako najčešće nosi klasične mini bikinije, Kylie je sa kćerkicom pozirala u jednodijelom prugastom modelu, a isti nosi i njena malena Stormi.

Svatko u kolekciji mora imati barem jedan klasični crni bikini, a Kylie nosi minimalistički model koji joj odlično stoji.

Fanove je ipak najviše oduševila s fotkom u baby plavom kupaćem kostimu sa Chanelovim potpisom. Oko struka je isfurala i lanac, a takav stil nosio se ranih 2000-ih kad je Kylie i bila dijete. Ova 21-godišnjakinja najviše voli običan basic stil, pa ju tako često možemo vidjeti u trenirkama i jednostavnim odjevnim kombinacijama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".