Najluksuznija među bojama

Zlatnu boju krasi titula najluksuznije među bojama a to su prepoznali i high street brendovi koji su dobar dio svoje blagdanske ponude obojali u zlatno!
Vidi originalni članak

Zlatna boja teško se može nazvati trendom. Za događaje na kojima želimo posebno zablistati često se odlučujemo upravo za ovu kraljicu boja pa ne čude atributi koji se vežu uz nju. Glamour, klasika, luksuz, i seksepil samo su neki od njih a to su nam nebrojno puta dokazale i svjetske zvijezde koje su se za zlatne kreacije odlučile baš onda kada su htjele svojom pojavom oduzeti dah. Pripremili smo vam nekoliko nama najdražih zlatnih outfita kao i prijedloge kako u njima posebno zablistati! 

Bilo da odaberete dugu haljinu ili mladenačku minicu efekt je jednak! Poglede ćete privlačiti gdje god prođete a za dodatni wow efekt kombinaciju upotpunite žarko crvenim ružem. I vaša idealna blagdanska kombinacija je spremna!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".