20 najboljih proljetnih trudničkih komada

FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos
Donosimo najbolje trudničke proljetne komade u kojima ćete se osjećati ugodno a izgledati fantastično!
Vidi originalni članak

Vremena kada je za trudnice u obzir dolazila samo jednostavna, široka i ne pretjerano zanimljiva odjeća odavno su iza nas. Zahvaljujući high street brendovima danas žene u trudnoći mogu vrlo lako pronaći odjeću u kojoj će se ponajprije osjećati ugodno ali i privlačno. Ljubiteljice mode i dobrog stila danas se ni u visokoj trudnoći ne moraju odreći tog slatkog poroka. Mi smo za vas pripremili čak 20 najboljih proljetnih trudničkih komada. Zavirite u našu galeriju i odaberite svog favorita!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".