Najljepši street style prizori sa zagrebačkih ulica u kojem glavnu riječ imaju ljubavni parovi ❤️️

Za Dan zaljubljenih pripremili smo romantičnu galeriju zaljubljenih parova koja će vam uljepšati dan
Vidi originalni članak

 Valentinovo, Dan zaljubljenih, savršen dan za prisjetiti se prizora sa zagrebačke špice koji i nama i vama, čitateljima, zasigurno uvijek uljepšaju dan - zaljubljenih parova. Zavirili smo u arhivu fotografija jer naš Goran Čižmešija već godinama bilježi sjajne odjevne kombinacije sa zagrebačkih ulica. No, osim modnih odabira, uvijek bi nas oduševile i sitnice koje bi sugovornici otkrili o svojem stilu ili o sebi.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Parovi bi Čižmešiji uvijek pozirali s osmijehom od uha do uha, a ponekad i ispričali neki detalj iz svoje ljubavne priče. Povodom Valentinova, prisjetili smo se nekih od najljepših ljubavnih prizora i priča sa zagrebačkih ulica koji su nastali u proteklih nekoliko godina. 

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Neki su parovi i česti gosti naše modne rubrike. Od Nevenke Ivančec-Jakovac i Ivana Jakovca svi možemo učiti o stilu. Liječnica i anesteziologinja najčešće pozira solo, no ponekad joj se pridruži i suprug, isto liječnik i radiolog. 

- Rekli su da će biti lijep dan pa smo izašli u šetnju. Šeširi su nam strast, imamo ih puno, svatko najmanje dvadeset - ispričali su za Divu u veljači prošle godine. Otkrili su i da, kad je u pitanju moda, oni su baš uvijek usklađeni:

- Toliko smo dugo zajedno da više ne znamo biti različiti! U 50 godina braka, ušli smo si međusobno pod kožu.

Tu je i bračni par Naletilić-Sabolek koji iznova oduševe. I prošlog su mu siječnja su mu rado pozirali. Vole se srediti za špicu, a tog je puta gospodin Miroslav suprugi Zrnki najavio da će ići u grad u zelenom odijelu i tamnoplavom kaputu. Modno osviještena dama prilagodila se bojama i stavila detalj sa svojim omiljenim motivom, sovom. Inače je umirovljena profesorica književnosti ta koja bira modnu 'smjernicu' u odijevanju, rekli su nam jednom prilikom. 

Gospodin Sabolek u kolekciji ima više od 60 leptir-mašni, a elegantan je dodatak rezerviran samo za subotnju špicu. Kako umirovljeni ekonomist voli mašne, tako i dama izvrsnog stila voli sove. Jednom je prilikom rekla:

- Mogu reći da sam kolekcionarka sovi. Ne pravih, njih smo imali na boru pokraj kuće, a kako više nema bora, ostale su nam ove umjetne. Imamo oko 350 sova sa svih strana svijeta u svim oblicima, figurice, satovi, nakit… Danas baš nemam nakit s motivom sove, ali inače ga često nosim. Sove zato što simboliziraju mudrost, prva sam ih počela skupljati ja, a uz mene ih je zavolio i Miroslav.

Prije nekoliko godina smo i klince u Dječjem vrtiću "Dječji koraci" pitali što je to ljubav i jesu li ikada bili zaljubljeni. Dječja je iskrenost divna pa će vas njihovi odgovori zasigurno oduševiti! Nas su stvarno nasmijali - tako je Filip rekao da je ljubav kad se s nekim oženiš, a Jana je dodala da je ljubav kad se ljubimo!

Summer Bell rekla je da je ljubav voljeti mamu u tatu, a na pitanje u koga su zaljubljeni Noveli je, uz smijeh odgovorila:

- U Vedrana... Onda se on zaljubio u drugu curu.

Što su djeca još ispričala o Valentinovu i ljubavi, pogledajte u videu:

 

'Predivan je dan i htjela sam odjenuti nešto svjetlo, nešto proljetno, a da mi je toplo za biti po vani'
Svi su poludjeli za viralnom haljinom iz Zare od 30 eura: Tvrde da laska svakoj figuri i ističe dekolte
Izlog Saše Šekoranje za Valentinovo posveta je pjesniku Majakovskom koji je i nakon smrti 'slao' cvijeće svojoj voljenoj

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".