Najljepši prizor sa zadarskih ulica: Zgodne i stajliš frendice nose outfite koji nam nikad neće dosaditi

Bez obzira na to volite li haljine ili više preferirate traperice, u outfitima ovih ljepotica pronaći ćete inspiraciju za jesenske outfite
Vidi originalni članak

Budući da temperature i dalje nisu one tipične za studeni, i dalje možemo uživati u nešto laganijim odjevnim kombinacijama, a takve outfite pokazale su dvije frendice sa zadarskih ulica čiji su outfiti odlična inspiracija. 

Bez obzira na to volite li haljine ili više preferirate traperice, možete ukrasti ideju za svakodnevne outfite. Jedna je dama odabrala efektnu haljinu leopard uzorka u crvenoj boji i kombinirala ga s crnim gležnjačama i efektnim crnim sakoom, a stajling je zaokružila vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici, crvenim ružem. 

Druga je dama kombinirala klasike koje mnogi imaju u ormaru jer su izvrsni za kombiniranje na različite načine - trapezice je kombinirala s bež gležnjačama, bijelom košuljom i bijelim sakoom, a look zaokružila upečatljivom torbicom te statement naušnicama i sunčanim naočalama. 

Divne frendice sa zagrebačke špice super su inspiracija za novi radni tjedan: Njihovim outfitima ne možemo pronaći zamjerku
Bez obzira na to preferirate li jednostavne ili efektne komade, osvojit će vas outfiti stajliš frendica sa špice
Ako nemate ideje za današnji outfit, stajliš frendice sa špice u trendi kombinacijama super su inspiracija
Torbe kakve nose frendice sa špice hit su već sezonama, a mnogi bi je voljeli vidjeti i u svojoj kolekciji; biste li ih nosili?

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".