Najljepši prizor kojeg ćete danas vidjeti: 'Zauvijek ćemo nositi leopard uzorak, bio on u modi ili ne'

Leopard uzorak i dalje je jedan od najpopularnijih među fashionisticama, a to dokazuju ljepotice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Leopard uzorak veliki je hit već sezonama i slobodno možemo reći da je postao pravi klasik u ženskom ormaru. A da izgleda izvrsno u svakodnevnim kombinacijama, i to ne samo u detaljima, dokazuju cure koje je naš Goran Čižmešija fotkao na zagrebačkoj špici. 

Marija Kolak Spajić i i Iva Ćurković Spajić su šogorice koje su se slučajno uskladile leopard uzorkom, a Vida Spajić Marijina je kći koja nas je osvojila na prvu u tilastoj suknjici i šašavim gumenim čizmama. 

Marija je stomatologinja, a Iva produkt dizajnerica. Kažu da se inače ne događa da su modno usklađene, a komentirale su i leopard uzorak:

Zauvijek ćemo nositi leopard uzorak, bez obzira bio on u modi ili ne!

Još odličnih zimskih izdanja sa zagrebačkih ulica možete vidjeti u galeriji:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".