Najljepše noge špice! Ove dvije prijateljice nose odlične stylinge za kraj ljeta

Od glave do pete su zaslužile čistu peticu za svoje kombinacije
Vidi originalni članak

Ima li boljih ili svestranijih ljetnih komada od traper suknje ili traper hlačica? Mi mislimo da - nema! Ove dvije djevojke pokazale su odlične stylinge za prijelaz iz jeseni u ljeto, a i istaknule svoje vitke noge! 

Zgodna plavuša nosi traper hlačice u kombinaciji s cool čipkastim topom i bijelim kardiganom bez rukava. Za oko su nam odmah zapele i njene odlične sandale, odnosno špagerice u nekoliko boja. I njena prijateljica nosi špagerice, ali u varijanti natikača, a baš taj model ove sezone je vrlo popularan. 

Ona je midi traper suknju pencil kroja isfurala na najbolji mogući način u kombinaciji sa jednostavnim topom malo širih naramenica. Uz par sunčanih naočala i s klasičnom torbicom, ove kombinacije su stvarno odlične za svaku priliku. 

Ako vam treba još malo stilske inspiracije, ugledajte se na Josipu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".