Najljepša žena svijeta potvrdila: ovo je najpopularniji kupaći kostim ove sezone

Ako ona kaže da je nešto trend, možete biti sigurni da je zbilja tako!
Vidi originalni članak

Manekenka Hailey Baldwin koja pripada skupini Instagram modela odabrana je kao najljepša žena svijeta, a tu joj je titulu pripisao časopis Maxim koji svake godine radi takav izbor. Hailey ima velik utjecaj na Instagramu gdje je prati preko 10 milijuna obožavatelja, a, ako ona kaže da je nešto hit, onda možete biti sigurni da to definitivno je. 

Upravo je takav slučaj s kupaćim kostimom koji Hailey gotovo svakodnevno pokazuje na Instagramu. On dolazi u nekoliko boja, konkretno crvenoj, plavoj i zelenoj, a radi se o sportskom modelu. Gornji dio imitira topić s naramenicama koji je uparen s niskim gaćicama.  

Ovaj je kupaći kostim idealan za sve dame koje vole aktivan odmor, a ne čisto izležavanje na plaži s obzirom na to da je jako praktičan i ne trebate imati strah kako ćete pokazati više nego što želite.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".