Prisjetili smo se najljepše maturalne u Zagrebu: Cure su izgledale kao s naslovnice Voguea!

Prije dvije godine, napravili smo priču s djevojkama iz Privatne klasične gimnazije, a njihovi nas modni odabiri za maturalnu i dalje oduševljavaju
Vidi originalni članak

Laura, Ina, Paula, Paula i Noa četiri djevojke koje su pohađale Privatnu klasičnu gimnaziju. Naravno, uspješan završetak srednjoškolskog školovanja proslavile su na maturalnoj večeri, a nam su za oko zapele njihove genijalne i netipične odjevne kombinacije. Priču smo objavili 2018., kad su djevojke maturirale, no njihove odjevne kombinacije i dalje izazivaju wow-efekt.

Zna se kako je maturalna večer poseban trenutak u životu svakog srednjoškolca i svakome je cilj zablistati i biti poseban, a ovim djevojkama to je zbilja uspjelo. Paula Laco nam je otkrila:

- Svaka je osmilila svoju odjevnu kombinaciju - sve smo imale određenu viziju onoga što bismo željele nositi jer su nam stilovi odijevanja različiti, no vrlo rado smo se međusobno savjetovale.

Ono što možemo reći je su zbilja odlične savjetnice i stilistice jer sve do jedne izgledaju fantastično. Svoju posebnu večer proslavile su u Muzeju za umjetnost i obrt - s obzirom na to da su bile polaznice manje škole koja broji samo 44 maturanta, otkrile su kako je atmosfera bila intimnija i jako, jako luda. 

Laura Dragičević ostavila je haljine po strani i odlučila za komad koji uistinu rijetko viđamo na maturalnim zabavama - hlače! Stoje joj fantastično, a cijelu odjevnu kombinaciju potpisuje domaći Krie Design. 

Ina Ćurković odlučila se za bijelo od glave do pete pa je Forte Forte haljinu kombinirala uz odlične gležnjače, a sve začinila popularnim remenom i neobičnom torbicom koja je bila baš dobra točka na "i" cijelom outfitu - Ina u njemu izgleda poput prave frajerice i baš sve nosi sa stilom, zar ne?

Paula Vučković blistala je u Off White haljini, a osobito nam se svidio cool natpis na njoj - "floral print"! Visoki prorez izvrsno joj pristaje, a minimalističke crne sandale savršeno su zaokružile kombinaciju. 

Paula Laco odlučila se za domaći dizajn i u moru haljinu istaknula se suknjom od tila koju je kombinirala s upečatljivim srebrnim topom. Oba komada potpisuje Lokomotiva by Lana Puljić, a ovakvoj statement kombinaciji ne treba mnogo dodataka pa su metalik sandale i smokey eyes bili sjajan odabir! 

Noa Bušljeta odabrala je ludi uzorak, a zvjezdice na njoj daju pružaju pravo dozu nečeg mladenačkog. Self Portrait haljinu (odmah smo je poželjeli u vlastitom ormaru!) kombinirala je s fantastičnim Saint Laurent sandalama, a i ona se odlučila za klasičan smokey eyes 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".