Najljepša izdanja Vanje Modrić: Zaslužila je čistu peticu za eleganciju koja odolijeva prolaznosti trendova

Ne vidimo je često, a kad se pojavi na kakvom društvenom događanju, najčešće je to u kombinacijama kojima dominiraju crna i bijela boja
Vidi originalni članak

Ekonomisticu Vanju Modrić nemamo prilike često vidjeti u javnosti - supruga Luku Modrića sada bodri s tribina na Svjetskom prvenstvu u Katru, a kroz godinu se zajedno pojave na dodjelama nagrada i sličnim društvenim događanjima. Vanja i Luka upoznali su se prije u jednom kafiću na Ravnicama 2007. godine. Sudbonosno "da" izrekli su u Zagrebu 2010. godine kod matičara, a vjenčani im je kum bio Vedran Ćorluka.  Imaju i troje djece: Emu, Ivana i Sofiju.

Vanja Modrić njeguje elegantan stil odijevanja. Najčešće je možemo vidjeti u odjevnim komadima kojima dominiraju neutralne boje, bijela, crna i bež, a kombinacije su joj nadopunjene i vječnim klasicima poput torbe Dior Lady. Za event na kojem je Luka Modrić, prema časopisu GQ, proglašen muškarcem godine, Vanja je odabrala dugačku haljinu s prozirnim detaljima. Upotpunila ju je sa spomenutom dizajnerskom torbom, a kod izbora make upa i frizure držala se provjerene klasike. 

U svibnju ove godine, na svečanosti u Casinu de Madrid, Luki Modriću uručena je nagrada "Legenda Marce" za iznimnu karijeru i sportska postignuća. Vanjinom modnom izboru tada nije nedostajalo elegancije pa je za crveni tepih odabrala malu bijelu haljinu, odličnu alternativu omiljenom klasiku, maloj crnoj haljini. Model s plaštom te crnim i srebrnim detaljima potpisuje talijanski brend Fendi, a zaokružila ih je sandalama s potpisom istog luksuznog talijanskog brenda. Jedinstvene su zbog potpetice koja ih čini statement modelom u kolekciji

U studenom 2019., na predstavljanju knjige 'Moja igra', Vanja je zablistala u crno-bijeloj kombinaciji koju je nadopunila efektnom torbicom, s potpisom dizajnerskog brenda Valentino. I tom je prilikom pokazala da su joj crno-bijele kombinacije omiljen modni izbor pa je elegantnu haljinu zaokružila jednostavnim crnim salonkama. 

Na svjetskoj premijeri dokumentarca o Lukinom suigraču iz Real Madrida, Sergiju Ramosu, pojavila se u jednom od svojih najboljih izdanja. Potvrdila je da je odijelo neizostavan dodatak garderobi i izvrsna alternativa haljini u formalnim prigodama. Njezin je izbor bila bijela varijanta koju je kombinirala uz jednostavne zlatne sandale i Saint Laurent clutch torbicu. 

Na stadionu se pojavljuje u sportskim navijačkim izdanjima koje bi upotpunila dizajnerskim modnim dodatkom - bijelom Chanel torbom na preklop, modelom koji odolijeva prolaznosti trendova i jedna je od kultnih torbi u modnome svijetu.

Radi se o reinterpretaciji torbe 2.55 koju je dizajnirala Gabrielle Chanel u veljači 1955. pa datum objašnjava ime torbe. Model 11.12. osmislio je Karl Lagerfel 1983. godine, a torba je ušla u povijest mode kao prva Chanelova torba s isprepletenim logotipom dvostrukog slova C.

Za Chanelove se modele kaže da su izvrsna modna investicija. Naime, iz godine u godinu, rastu cijene kultnih torbi s potpisom francuske luksuzne modne kuće, baš kao i onih s potpisom brenda Hermès. Neka su istraživanja prije nekoliko godina čak pokazala da je bolje uložiti u takvu dizajnersku torbu nego u zlatne poluge jer im cijena ne pada.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Vanje Modrić

FOTO: Expa/Pixsell FOTO: WENN/Pixsell FOTO: DPA/Pixsell FOTO: Reuters/Pixsell FOTO: Gtres/Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: NordPhoto/Pixsell FOTO: Gtres/Pixsell FOTO: Gtres/Pixsell FOTO: Best Image/Pixsell FOTO: Abaca/Pixsell FOTO: Pixsell

Jadranki Sloković ležernost izvrsno pristaje: Stroge krojeve odijela zamijenila trapericama, puf-jaknom i džemperom

C&A predstavio novu kolekciju: Fokus je na bezvremenskoj, svestranoj i individualnoj modi za svakodnevni život

Kad se spoje popularne čizme, kožne hlače i 'hoodica', dobije se genijalan stajling kakvog je prošetala simpatična Mia

Sviđa li vam se trend glomaznih čizama i buca? Pogledajte kako ih kombinira ovaj modno osviješteni par!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".