Najgore odjeveni s ovogodišnje dodjele Oscara: Večer čudne obuće i neobičnih modnih dodataka

U želji da se istaknu, neki su uzvanici i uzvanice na crvenom tepihu postigli sasvim suprotan efekt
Vidi originalni članak

Crveni tepih s dodjele Oscara uvijek se s nestrpljenjem iščekuje, a ako je suditi prema najbolje odjevenima, mnogi uzvanici čak ni detalje nisu prepustili slučaju, već su se pobrinuli da od glave do pete zablistaju na najvažnijoj modnoj večeri.

Tko su najbolje odjeveni uzvanici i uzvanice s ovogodišnje dodjele Oscara?

FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Margot Robbie nosi Chanel haljinu koja se šivala 205 sati. FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Carey Mulligan nosi Valentino. FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Halle Berry nosi Dolce & Gabbana FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Youn Yuh-jung i Han Yeri nose Louis Vuitton FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Viola Davis nosi Alexander McQueen FOTO: ABACA/ABACA/PIXSELL Zendaya nosi Valentino FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Amanda Seyfried nosi Armani Privé FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Regina King nosi Louis Vuitton FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Angela Bassett nosi kreaciju dizajnerice Alberte Ferretti FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Celeste nosi Gucci FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Alan Kim u odijelu Thoma Brownea i Christina Oh FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Colman Domingo nosi Atelie Versace FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Brad Pitt FOTO: A.M.P.A.S/REUTERS/PIXSELL Riz Ahmed nosi Pradu i Fatima Farheen Mirza nosi Valentino FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Olivia Colman nosi Dior Haute Couture FOTO: A.M.P.A.S/REUTERS/PIXSELL H.E.R. nosi Dundas FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL LaKeith Stanfield nosi Saint Laurent

Ipak, neki u tom naumu nisu uspjeli pa su se našli među najgore odjevenima. Predvodnica te lice je Andra Day, glumica koja se odlučila za zlatnu haljinu, no kako piše Daily Mail, takav je modni odabir primjereniji zabavi na plaži, nego glamuroznom crvenom tepihu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Haljina se sastojala od minijaturnog crop-topa i asimetričnog donjeg dijela s vrlo visokim izrezom, kojeg su mnogi ocijenili neprimjerenim ovako formalnom događaju.

Oskarovka Laura Dern brzo je postala predmet šala na društvenim mrežama zbog svojeg modnog odabira. Pojavila se u crno-bijeloj haljini upotpunjenoj perjem, a odmah su je usporedili s legendarnom labud-haljinom koju je Bjork nosila na 73. dodjeli nagrada Oscar, prije 20 godina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Twitteru su se šalili da izgleda poput čupave mačke, dok su neki tviteraši rekli kako bi mogla glumiti Babette u "Ljepotici i zvijeri". 

Na listi najgore odjevenih našla se i filmska producentica Kori Rae. Na crvenom se tepihu pojavila u odijelu, no umjesto klasičnog odabira, odlučila se za ružičasto-bijelo odijelu u ombre stilu s kojim je postigla suprotan efekt od željenog. Odijelo je kombinirala s cipelama ukrašenima zakovicama 

Modnim odabirom nije se proslavila ni danska scenaristica Elvira Lind koja je crnu haljinu kombinirala s ružičastim sandalama i ružičastom clutch torbicom, no izostao je onaj glamurozan prizvuk.

93. dodjela Oscara bila je večer odabira neobične obuće i modnih dodataka. Već smo pisali o glazbeniku Questloveu koji se na crvenom tepihu pojavio u zlatnim Crocsicama, a pjevačica Celeste Waite haljinu gotičkog prizvuka kombinirala je s dijamantnom clutch torbicom u obliku ljudskog srca.

Modni trenutak kojeg nitko nije očekivao: Glazbenik se na Oscarima pojavio u Crocsicama!

Scenaristica Erica Rivinoja također je odabrala neobičan modni dodatak pa se pojavila s torbicom u obliku škampa, dok je vizažistica Eryn Krueger Mehash nosila šljokičastu torbu u obliku košare s kokicama. 

Švedski tekstopisac Fat Max Gsus dodjelu Oscara pratio je iz Stockholma - odabrao je crno odijelo i upotpunio ga neobičnim detaljem, brošem u obliku kukca. I bradu je ukrasio efektnom ukosnicom. 

Producentica Dana Murray, jedna od dobitnica zlatnog kipića, odabrala je bež-bijelu haljinu koja je, kako piše Daily Mail, izgledala pomalo čudno i nimalo laskavo. Dok je gornji dio savršeno pristajao njezinoj figuri, "pufasti" kroj suknje bio je pogrešan odabir. 

Modna struka nije pokazala naklonost ni prema odabiru Ashley Fox koja se pojavila u dugačkoj crvenoj haljini uparenoj sa zlatnim sandalama i torbicom iste nijanse.

 

Dugo nismo vidjeli ovako cool curu na zagrebačkim ulicama: Savršeno spaja trendi komade s klasicima
Bojate li kosu dok je mokra ili suha? Stručnjaci otkrivaju što je bolje za kosu
Tko su najbolje odjevene i odjeveni s ovogodišnje dodjele Oscara? Elegancije i jarkih boja nije nedostajalo!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".