Najekstravagantnije izdanje do sada? Kim Kardashian na Balenciaginu reviju u Parizu došla omotana u - ljepljivu traku

41-godišnja Kim Kardashian prošlog je mjeseca predstavljena i kao ambasadorica francuskog brenda Balenciaga
Vidi originalni članak

Za Balenciaginu reviju na Tjednu mode u Parizu, Kim Kardashian pokazala je "outfit" u kakvom je još nismo imali prilike vidjeti. U prvi je plan došla njezina slavna figura pješčanog sata, kada se pojavila omotana žutom ljepljivom trakom s crnim natpisom Balenciaga.

41-godišnja Kim prošlog je mjeseca, prilikom predstavljanja kolekcije za 2022., proglašena ambasadoricom ovog francuskog luksuznog brenda. Muza Demne Gvasalije, kako piše Daily Mail, ne ustručava se nositi najupečatljivije i najneobičnije odjevne kombinacije, što je dokazala i prošle godine na Met Gali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Vogue piše da, bez obzira na sve kombinacije koje je prije pokazala, nitko nije očekivao da će se na reviji pojaviti omotana u ljepljivu traku, s Balenciaginom kultnom Hourglass torbom u istom "tonu". Modna kritičarka iz New York Timesa, Vanessa Friedman, rekla je kako je Kim izrazila zabrinutost da će se trake poderati kad sjedne, no to se nije dogodilo. 

Kim u ovakvom izdanju zapravo se izvrsno uklopila u pomalo dramatičnu i postapokaliptičnu atmosferu koju je Gvasalia stvorio na pariškoj reviji. Od modnog je seta napravio arktičku tundru, dodavši snijeg, vjetar i maglu, a u jednom trenu, čak i umjetno sijevanje i grmljavinu. Pista je izgledala poput pravog nevremena, što je modelima otežalo hodanje po njoj.

 

Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: Svaki nas put oduševe elegancijom i genijalnim smislom za modu

Šiške stvorene za one koji ih prvi put šišaju: Kažu da će biti popularnije i od prošlogodišnjih tzv. "zavjesa-šiški"

Dobar je stil nasljedan: Tata i kći prave su zvijezde špice, ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu

Bijeli jeans i ružičasta "hudica" u Hrvojevom stajlingu osvježili su špicu, a Cvita i Rudi pravi su cooleri

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".