'Najčešće nosim visoke pete, ali danas imam obveza i moram trčati po gradu što znači da moram biti stabilna na zemlji!'

Umjesto visokih potpetica, modno osviještena Ksenija izabrala je ravne kožne čizme koje super izgledaju i uz hlače i uz haljine.
Vidi originalni članak

Ksenija Požega ima sjajan smisao za modu, što je potvrdila već nekoliko puta kao gošća naše modne rubrike. IT financijsku analitičarku naš je fotograf Goran Čižmešija sada ulovio u jednom zimskom izdanju kojem se možete inspirirati ako volite vječnu crnu.

Ksenija je ovaj outfit, kaže nam, odabrala jer je hladno i tmurno, što ju je inspiriralo da odjene crnu boju koju je 'razbila' bijelim detaljima. 

– Na sebi ne volim previše boja i uzoraka, nosim kombinacije sastavljene od maksimalno dvije boje. Najčešće biram visoke potpetice, ali danas imam obveza i moram trčati po gradu, što znači da moram biti stabilna na zemlji – rekla je uvijek odlično odjevena crnka. 

Zvijezda odličnog stajlinga bio je kaput s bijelim detaljima koji sa sobom nosi romantičan prizvuk, a kombinirala ga je s komadima u pomalo rokerskom stilu. 

Tako je odabrala tajice s efektom kože koje su zimi čest izbor jer odlično izgledaju s predimenzioniranim pletivom, kao i sa sakoima. IT financijska analitičarka kombinirala ih je uz crne kožne čizme, jedan od onih modela koji nikad ne izlaze iz mode. Lako se kombiniraju pa su, osim uz hlače i tajice, kako ih nosi stajliš Ksenija, nosive iz uz haljine svih dužina. Za čistu modnu peticu!

U Mangu je krenuo rani Black Friday: Pronašli smo super stvari za zimu, snižene su do 50%

FOTO: Mango 799 kn FOTO: Mango 499 kn FOTO: Mango 799 kn FOTO: Mango 799 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 549 kn FOTO: Mango 549 kn FOTO: Mango 549 kn FOTO: Mango 499 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Mango 399 kn FOTO: Mango 349 kn FOTO: Mango FOTO: Mango 299 kn FOTO: Mango 299 kn FOTO: Mango 249 kn FOTO: Mango 244 kn FOTO: Mango 199 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: Mango 899 kn FOTO: Mango 169 kn FOTO: Mango 129 kn

 

'Kada idemo negdje zajedno, ne dogovaramo se oko odjeće, ali ispadamo spontano usklađeni. Ponekad i razmjenjujemo garderobu'

Nijansa koju već nazivaju najljepšom u 2023.: Isprobajte boju za koju kažu da se može prilagoditi svakom podtonu kože

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Kate Middleton zablistala u haljini od 300 kn: Potpisuje ju brend Mango, a takav je model omiljen u zimskim danima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".