'Najčešće nosim neutralne nijanse, ali onda nekoliko puta tijekom godine odjenem nešto kričavo'

Lara je pokazala kako se mogu pronaći genijalni komadi za odjevne kombinacije koje ne mogu proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Volimo prijelazno razdoblje jer tada možemo nositi jedan od omiljenih spojeva, onaj traper hlača i sako kojeg mnogo modno osviještene djevojke biraju već s prvim jesenskim danima. Jedna od njih je i Lara Vukušić, lijepa plavuša koju je naš Goran Čižmešija uhvatio na zagrebačkim ulicama.

Divna influencerica rado je pozirala pred objektivom našeg street style fotografa i otkrila mu nekoliko detalja o svom stilu:

– Ovu kombinaciju sam odabrala za jedan event. Ovo mi je casual varijanta, a istodobno sam sređena. Najčešće nosim neutralne nijanse, ali onda nekoliko puta tijekom godine odjenem nešto kričavo, čisto da razbijem monotoniju. Više volim visoke pete nego ravnu obuću. –

Zagrebačkim je ulicama prošetala u odličnoj kombinaciji u kojoj je spojila mnogima nespojive komade. Traper hlače  širokih nogavica kombinirala je uz bijelu crop top majicu i bijeli sako te stvorila sjajan ležerno-elegantan stajling.

Fokus je stavila i na modne detalje pa stajling dovršila bijelim salonkama, bež Yves Saint Laurent clutch torbicom i cool sunčanim naočalama.

Neodoljiv miris jeseni: Ovo su najbolji parfemi koji će nas pratiti u hladnoj sezoni
Jesenska moda na zagrebačkim ulicama: Evo što se sve nosilo 2012., a možemo prepisati i ovih dana
Angelina Jolie nekad i sad: Kako se megapopularna glumica mijenjala tijekom godina karijere

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".