'Najčešće nosim kombinacije slične ovoj u kojima dominiraju tamni tonovi'

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama uhvatio je damu koja savršeno nosi klasiku s pomakom
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi, modne ideje možete prepisati od nove zvijezde naše street style rubrike. Pred objektiv našeg fotografa Gorana Čižmešije stala je divna dama čiji stajling nije mogao proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama. Prodavačica Sabina Marković držala se provjerene formule pa je gradom prošetala u crnom od glave do pete.

– Jedva sam dočekala da zahladi da mogu nositi slojevito. Metal i rock glazba me najviše inspiriraju u mom odijevanju. Najčešće nosim kombinacije slične ovoj u kojima dominiraju tamni tonovi – ispričala je Sabina.

Ovaj potpuno crni outfit odiše elegancijom s pomakom u mračni glamur. Sabina se odlučila za oversized sivu vesticu koja je istovremeno udobna i sofisticirana, dok duga crni suknja prati liniju tijela, stvarajući minimalističku, ali moćnu siluetu.

Platforme čizme unose dozu moderne buntovnosti, dodajući visinu i stav. Njena crna torba s čistim linijama unosi dozu luksuza, dok statement nakit i metalni detalji upotpunjuju ovaj edgy look. Savršeno za kišni dan, ovaj outfit pokazuje kako crna boja nikada ne izlazi iz mode i može biti i casual i glamurozna.

Genijalna Mihaela pokazala kako savršeno kombinirati retro i moderne komade uz pariški chic
Stajlingu Saše Lozara ne možemo pronaći zamjerku: 'Inače volim nositi sve i svašta za scenu, ali i privatno'
Predviđa se povratak jednog popularnog modela tenisica, a hit su za jesenske dane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".