Najbolje odjeveni na 88. dodjeli Oscara su...

Crveni tepih 88. dodjele nagrade Oscar bio je uzbudljiviji no ikad! Najljepše haljine bilo je zaista teško izabrati no mi vam donosimo naš izbor najbolje odjevenih diva...
Vidi originalni članak

Željno iščekivani crveni tepih ovogodišnje dodjele Oscara zadovoljio je i one najzahtjevnije. Za razliku od prošle godine ovog smo puta na najglamuroznijem tepihu napokon imali priliku vidjeti više od tradicionalnih crnih i crvenih haljina koje su bez obzira na njihovu bezvremensku i neosporivu eleganciju ponekad ipak pretjerano siguran pa i dosadnjikav odabir. 

Apsolutna kraljica ovogodišnjeg crvenog tepiha još je jednom bila Cate Blanchett. Bajkovita Armani Privé haljina boje morske pjene isticala se našivenim 3D cvijećem a istaknula je glumičinu besprijekornu liniju. Uz fantastičan nakit, Giuseppe Zanotti cipele i Roger Vivier torbicu Cate je zasluženo ponijela titulu najbolje odjevene dive večeras.

Dolazak Jennifer Lawrence na crveni tepih čekali smo s velikim nestrpljenjem. Ona se, očekivano, pojavila u još jednoj prekrasnoj Dior Couture haljini u kojoj je oduševila. Jennifer je ove godine izbjegla crveni tepih. S obzirom na njezinu povijest padanja na crvenom tepihu  i samoj dodjeli simpatična je glumica možda odlučila kako je ovo najsigurnija opcija.

Charlize Theron također je odjenula Dior haljinu u kojoj je opravdala sva očekivanja. Crvena haljina sirena kroja, unatoč ogrlicom naglašenom dubokom dekolteu, na prekrasnoj glumici nije djelovala nimalo vulgarno. Beskrajna elegancija i jednostavnost ove haljine ostavili su nas bez daha!

Prelijepa Margot Robbie nije bila nominirana za Oscara no u fantastičnoj Tom Ford zlatnoj haljini ,The Row torbici i Forevermark nakitu izgledala je kao pravi živući primjerak kultnog kipića!

Lady Gaga je poznata po svom ekscentričnom stilu ali kada je riječ o glamuroznim prilikama redovito nas oduševi odabirom sofisticiranih kreacija. Ni ovog puta nije bilo drugačije. Lady Gaga je izgledala uistinu fenomenalno u haljini koju je Brandon Maxwell dizajnirao baš za nju. Brian Atwood cipele i nakit Lorraine Schwartz vrijedan 8 milijuna dolara kontroverznu su pjevačicu transformirali u pravu vladaricu crvenog tepiha.

Miljenica publike Rachel McAdams nije osvojila Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu ali je zato oduševila jednostavnom August Getty Atelier haljinom i Stuart Weitzman cipelama.

Rooney Mara zablistala je u čipkanoj Givenchy haljini s prorezima te Stuart Weitzman cipelama, i decentnom Fred Leighton nakitu.

I za kraj ostavili smo Alicu Vikander koja je osvojila Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu Dankinja. Ova mlada glumica ove je sezone bila redovan gost na listi najbolje odjevenih stoga ne čudi što se njezino ime i večeras našlo na istoj. Alicia je ,očekivano, nosila haljinu, cipele i modne dodatke s potpisom francuske modne kuće čije je zaštitno lice Louis Vuitton. Na crvenom je tepihu izgledala poput Belle iz Disney bajke "Ljepotica i zvijer". Ova karizmatična glumica došla je u pratnji roditelja i dečka Michaela Fassbendera koji je također bio nominiran za najbolju mušku ulogu u filmu Steve Jobs. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".