Najbolje odjeveni Critics Choice Awards 2016

Još jedna glamurozna večer je iza nas. Donosimo vam pet najbolje odjevenih zvijezda na sinoć održanoj dodjeli 21. Critics Choice Awardsa...
Vidi originalni članak

Sinoćnja 21. dodjela Critics Choice Awardsa nije razočarala. Osim nagrada za najbolja prošlogodišnja filmska ostvarenja najuzbudljiviji dio večeri bio je naravno crveni tepih. Donosimo vam naš izbor pet najboljih sinoćnjih izdanja.

Miljenica publike Rachel McAdams zablistala je u haljini boje vina s potpisom Elie Saaba. Osim što je oduševila haljinom kući je ponijela kipić za ulogu u filmu Spotlight.

Čini nam se kako su Rosie Huntington-Whiteley i Alicia Vikander rezervirale svoje mjesto među najbolje odjevenim ove sezone. Kao i na nedavno održanim Zlatnim globusima obje su oduševile svojim modnim odabirem. Mlada Alicia osvojila je nagradu za najbolju sporednu glumicu u filmu Danish girl a primila ju je u sjajnoj haljini dizajnerice Mary Katrantzou. Zvijezda filma Mad Max; FurryRoad, ponovo je odabrala Saint Laurant haljinu. 

Kirsten Dunst odučila se za Chanel haljinu u kombinaciji s Fred Leighton nakitom a Saorise Ronan odabrala je haljinu dizajnera Antonia Berardija.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".