Najbolje odjevene iz Pule: Gracija, Lana i Nataša imaju najbolje modne formule za posebne prigode

Lana Barić prošetala je haljinu s potpisom Kaftan studija, Gracija Filipović blistala u eNVy roomu, dok se Nataša Janjić odlučila za high street varijantu i efektnu H&M haljinu.
Vidi originalni članak

Ovog je vikenda u rasprodanoj Pulskoj Areni, filmom Murina, redateljice Antonete Alamat Kusijanović, svečano otvoren 68. Pulski filmski festival, a osim odličnih filmskih ostvarenja, pozornost su ukrale i odjevne kombinacije nazočnih.

Crvenim tepihom prošetale su Lana Barić i Gracija Filipović čiji elegantni stajlinzi nisu prošli nezamijećeno. 

Lana Barić zablistala je bijeloj asimetričnoj haljini, posebnoj zbog efektnoj rukava. Haljinu potpisuje Kaftan studio, bosansko-hercegovački brend čije kreacije obožavaju poznate dame i rado ih biraju za crveni tepih.

Budući da je odabir haljine bio jako statement, ostatak odjevne kombinacije bio je klasičan i jednostavan. Glumica je odabrala zlatne sandale i srebrnu clutch torbicu koja je cijelom stajlingu dala dodatnu dozu glamura.

Domaći dizajn, i to onaj s potpisom popularnog modnog dvojca eNVy room, po pulskom crvenom tepihu prošetala je mlada Gracija Filipović. 18-godišnja glumica ostvarila je ulogu u filmu "Murina", a bila je prava zvijezda Pulskog filmskog festivala. 

I njezin su odabir bile "ne-boje" pa je crvenim tepihom prošetala u upečatljivom kompletu sastavljenom od topa i suknje visokog struka. Stajling je zaokružila klasičnim crnim sandalama, a pri odabiru make upa držala se jednostavnosti i odabrala popularan smokey eyes te nude ruže za usne koji je čest izbor za formalna događanja. 

Nataša Janjić zna kako ništa ne govori ljeto kao žuta boja pa je njezin odabir bila haljina pastelno žute nijanse koju potpisuje jedan od omiljenih high street brendovašvedski gigant H&M. Kombinirala ju je sa zlatnim sandalama, a za razliku od kolegica Barić i Filipović koje su outfit upotpunile nude ružem, Janjić je odabrala vječni klasik u kozmetičkoj torbici, crveni ruž. I takve, jarke nijanse odličan su odabir za elegantne prigode jer imaju moć osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. 

 

Zgodna profesorica izgleda super u trapericama i bodiju: 'Ne volim klasiku, uvijek mora biti s nekim pomakom'

Savršen odabir za ljetne dane: Hit je boja kose koja odlično pristaje Jennifer Lopez, a izgleda jako prirodno

Treba li dvaput šamponirati kosu prilikom pranja? Evo što kažu stručnjaci

'Nikad me nećete vidjeti u tenisicama, štikle nosim na sve moguće i za sebe kažem da sam rođena u njima'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".