Prisjetili smo se najupečatljivijih trenutaka Matthewa Perryja kao Chandlera u Prijateljima

FOTO: IMDB Chandler je shvatio kako ostaviti snažan dojam na božićnoj večeri u prvoj sezoni. Odjenuo je bijelu košulju s ovratnikom sa svijetlo zlatnom kravatom, grimizno crveni džemper, šumsko zeleni sako i hlače za Monicinu proslavu Nove godine. FOTO: IMDB Chandlerove prve sezone obično su bile usredotočene na modu iz 1940-ih, a njegova radna odjeća nije bila iznimka. Uvijek je nosio odijelo i kravatu, ali dao mu je vintage prizvuk koji ga je razlikovao od ostalih tipova u njegovu uredu. FOTO: HBO MAX Predimenzionirani blejzeri trenutno su stvarno in, pogotovo oni s uzorkom, stoga je Chandler modna ikona za ovaj look. U petoj epizodi druge sezone nosio je smeđi karirani blejzer izrađen od nečega što izgleda poput tvida. Iako je to akademski izgled koji obožavatelji mogu očekivati ​​da će Ross nositi, Chandler to apsolutno može isfurati. FOTO: IMDB Nosi pidžamu, ali grafička majica je it komad. Chandlerova majica tipična je za otkačene vintage majice s printom 1990-ih. Nosi stil s crnom trenirkom. FOTO: HBO MAX Matthew Perry izgleda sjajno u ovom outfitu koji uključuje zeleni kockasti prsluk, traper košulju s ovratnikom i kosu zalizanu unatrag. FOTO: HBO MAX Chandlerovo odijevanje jasno je ukazivalo na desetljeće u kojem je bio. Tijekom 1980-ih, nosio je veliki predimenzionirani sako i hlače, a kosu stilizirao u veliki updo. FOTO: HBO MAX Jedna od epizoda je imala izvanrednu sekvencu iz serije Prijatelji koju su mnogi možda previdjeli. To uključuje naklon sitkomu Miami Vice iz 1980-ih, s Chandlerom i Rossom odjevenim u kostime koji podsjećaju na glavne protagoniste serije. Chandler se odlučuje za bijelo odijelo i crvenu majicu. FOTO: HBO MAX Ovo je jedna od najboljih epizoda Prijatelja, prema Rankeru, i sigurno se može pohvaliti jednim od Chandlerovih najboljih ansambala. Odjeven je u pulover s okruglim izrezom preko košulje dugih rukava, crne hlače i bijele tenisice. Odijelo ima tamnu i izblijedjelu shemu boja koja je prilično jesenska, što ga čini idealnim za nogomet za Dan zahvalnosti. FOTO: IMDB Za igru ragbija odabrao je tamno zelenu vestu, crnu trenirku i look zaokružio plavom šiltericom okrenutom prema iza. FOTO: IMDB U nekoliko je epizoda nosio veste dugih rukava s okruglim izrezom ili trenirke. Nosio ih je u raznim nijansama, ali ova crna skreće pozornost na njegov preplanuli ten.
Prisjetili smo se nekih od najboljih modnih trenutaka Chandlera Binga, odnosno Matthewa Perryja, u popularnoj seriji Prijatelji.
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".