Najbolje kombinacije s Filmskog festivala u Veneciji koje mogu biti odlična inspiracija za svakodnevne stajlinge

Off duty kombinacije možda nisu toliko u fokusu kao one glamurozne kad dominira cijela raskoš materijala, no mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija za svaki dan
Vidi originalni članak

Odlični filmovi na Filmskom festivalu u Veneciji popraćeni su i glamuroznim crvenim tepihom na kojem ne nedostaje raskoši i elegancije. Već nekoliko dana pratimo što zvijezde s hollywoodske A-liste biraju za pojavljivanje na crvenom tepihu, a jednako su zanimljive i njihova ležernija izdanja. 

Off duty kombinacije možda nisu toliko u fokusu kao one glamurozne kad dominira cijela raskoš materijala, no mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija za svakodnevno odijevanje.

Jedna od glumica čiji je stil u fokusu je Julianne Moore koja je oduševila elegantnim, ali i odvažnim izdanjima za crveni tepih, no njezini ležerniji outfiti također zaslužuju modne pohvale. U Veneciji je pokazala nekoliko odličnih stajlinga, među kojima su se istaknuli bež odijelo te Gucci od glave do pete.

Odijelo je sjajna investicija, ne samo za formalne prigode, nego i za svaki dan, a glumica je bež model kombinirala s mule sandalama i crnom dizajnerskom torbom. Sako predimenzioniranog kroja ističe se dvorednim kopčanjem, a hlače imaju odmak od klasike zahvaljujući satenskoj traci umjesto šava na bočnom dijelu.

Glumica je potvrdila da je velika obožavateljica dobre, stare klasike pa je u Veneciji prošetala i stajling sastavljen od traperica mom kroja, blejzera sa zlatnim gumbima, obične bijele majice i mokasinki, a outfit od glave do pete potpisuje Gucci. Svaki od tih komada super je dodatak garderobi jer su nosivi puno duže od samo jedne sezone, a ovakav je outfit u prijelaznom razdoblju jedan od popularnijih i u uličnoj modi. 

Sličnu modnu formulu pokazala je i Isabelle Huppert, osim što je mokasinke zamijenila elegantnim parom sandala s potpeticama. Izgledala je nevjerojatno chic u kombinaciji tamnih traperica, crne majice i bijelog sakoa, čime je potvrdila da je dobra ideja voditi se modnom filozofijom "manje je više". 

Volite li se u svakodnevnom odijevanju istaknuti modnim odabirom, ideju možete prepisati od Sadie Sink, zvijezde popularne serije "Stranger Things". Pojavila se u statement Alexander McQueen haljini kojoj je dodala chunky gležnjače i potvrdila da su modeli s platformom jedan od najvećih jesenskih trendova.

Platforme, samo u drugačijoj varijanti, bile su izbor i Rachel Brosnahan koja se u Veneciji pojavila u full Miu Miu looku. Uz platforme koje odvažno nosi na čarape, odabrala je i neke od najvećih sezonskih trendova - karirani komplet, kratko rezanu košulju i suknju niskog struka. 

Romantičarkama će se sigurno vidjeti modni izbor Aimee Lou Wood, engleske glumice koja je debitirala u Netflixovoj hit seriji Sex Education. Odabrala je točkastu haljinu brenda Bella Freud koja se ističe bijelim ovratnikom i kombinirala je s Mary-Jane cipelama s visokom potpeticom. Uz mokasinke i platforme, Mary-Jane model jedan je od onih koje ćemo ove jeseni viđati u uličnoj modi, što su potvrdile i nove kolekcije omiljenih brendova.

Da je jednostavnost u odijevanju uvijek dobrodošla, potvrdila je francuska glumica Noémie Merlant. odabrala je dugačku traper-suknju u kombinaciji s kratko rezanom majicom, a sve potpisuje luksuzna kuća Louis Vuitton.

 

Elegancija u crnom pristaje joj kao salivena: 'Nikad ne bih nosila nešto vulgarno i provokativno, više sam za poslovni stil'

Fizioterapeutkinji jednostavnost odlično stoji: 'Pratim trendove, a više volim elegantan stil nego nešto sportsko'

Za novu sezonu i povratak na posao prepišite jednostavne, a odlične modne ideje simpatične psihologinje

Arhitektica odličnog stila ponovno oduševila odjevnom kombinacijom: I ovog je puta stajling zaokružila cipelama koje kradu pozornost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".