Najbolje je biti svoj: Atraktivna dama u jednostavnom outfitu osvojila špicu!

Pokazala koji je jedan od ključnih komada ove jeseni
Vidi originalni članak

Prije svega - njezina kosa apsolutni je #hairgoals i ovakva frizura baš joj super pristaje! A što se tiče odjevne kombinacije... Riječ je definitivno o outfitu koji se može furati u različitim godišnjim dobima, a sve ovisi o tome kakve ćete modne dodatke odabrati.

Karirana haljina-košulja apsolutni je must have - ono što su dva ljeta za redom bile prugice, sad je karirani uzorak, a trendseterice su prepoznale da je riječ o komadu koji se stvarno isplati dodati u ormaru jer se može nositi i na gole noge i na crne grilonke. Kombinirala ju je s cool jaknicom i genijalnim gležnjačama koje smo odmah poželjeli u vlastitom ormaru. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".