Najbolje i najgore odjevene dame s dodjele Grammyja

Ove godine izbor nije bio nimalo jednostavan...
Vidi originalni članak

Sinoć je u Los Angelesu održana 59. dodjela nagrade Grammy. Osim pobjednika, zanimalo nas je kakve su nam modne kombinacije pripremile zvijezde. Kao i uvijek na crvenom tepihu, mogli smo vidjeli svašta, no, čini nam se da su pogođeni outfiti ovog puta u manjini i da bi mnoge dame trebale na modni popravni ispit. Još se jednom pokazalo da je jednostavnost ključ svega - klasični krojevi, dodatak šljokica i zaninmljive cipele ispostavile su se kao dobitna kombinacija! S druge strane, lista najgore odjevenih osoba prilično je, i to doslovno, šarena - na njoj se našla haljina napravljena od balona, ona s političkom porukom, Katy Perry u mješavini šljokica i krzna... Dame su bile dosjetljive, a jesu li bile i stilski uspješne, procijenite sami!

Beyonce i Adele, u koje su bile uprte sve oči, pojavile su se u pomalo očekivanim odjevnim kombinacijama - Beyonce je ponosno pokazala svoj trudnički trbuh istaknuvši dekolte, dok je Adele u potpuno damskoj kombinaciji igrala na sigurno. S druge strane, Lady Gaga ostala je vjerna sebi - visoke pete, platforme, lateks, koža... Iako je bila vrlo provokativna i posebna, ipak nas nije iznenadila. 

 

Najbolje odjevene dame

Najgore odjevene dame

Pogledajte i ostale haljine...

Foto: Getty Images 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".