Nadal krasi plakate u Hilfigerovom donjem rublju

Božanstveni tenisač zasjao je u novoj kampanji Tommya Hilfigera, a moramo priznati da dizajnerove bokserice još nikome nisu ovako dobro stajale.
Vidi originalni članak

Ovaj seksi dvadesetdeveto godišnjak osvojio je Grand Slam turnir 14 puta, a definitivno je osvojio kamere na photo shootingu za donje rublje. Rafael Nadal snimio je novu kampanju također  za novu kolekciju odjeće, ali isto tako i za novi muški parfem, TH Bold. Tommy Hilfiger svake godine izbaci novu kolekciju donjeg rublja, a postoji li bolji način za početak ove kampanje od preplanulog španjolskog tenisača u glavnoj ulozi? Rafael je dugogodišnji fan ovog američkog brenda, te mu se sviđa koliko je on posvećen sportu i sportskoj odjeći. Ne zaboravimo napomenuti da je također dobar prijatelj s Hilfigerom. Ovo Rafaelu nije prvo profesionalno snimanje za donje rublje. 2011. godine zajedno sa glumicom Megan Fox, snimio je kampanju za Armani Jeans. Možemo slobodno reći da kada jednog dana okonča svoju tenisku karijeru, novu već ima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".