Malo janje zvijezda zagrebačke špice: 'Josu često šećemo gradom, on je naš kućni i vanjski ljubimac'

Umiljatog Josu su mnogi fotografirali i snimali slatki trenutak između njega i njegovih vlasnika, a posebno kada se privio uz Ivana Skračića, predsjednika udruge Kurnatari za zaštitu prava i očuvanje izvornih kornatskih vrijednosti
Vidi originalni članak

U središtu Zagreba jučer se dogodio neobičan trenutak koji je privukao veliku pozornost prolaznika i našeg fotografa Gorana Čižmešije. Na zagrebačkoj špici pojavilo se malo janje imenom – Joso.

Ivan Skračić, predsjednik udruge Kurnatari, za zaštitu prava i očuvanje izvornih kornatskih vrijednosti, i Viktorija Bosnić sudjelovali su na prosvjedu za novi zakon o pomorskom dobru, a kao pratnju poveli su svog četveronožnog prijatelja.

– Joso je naš kućni i vanjski ljubimac. Često ga šećemo po gradu, a danas je došao na prosvjed za novi zakon o pomorskom dobru, došao je reći što misli – rekao je Ivan za Divu.

Joso je brzo privukao pažnju mnogih prolaznika koji su fotografirali i snimali slatki trenutak između njega i njegovih vlasnika, a posebno ih je oduševilo kada je maleni Joso završio Ivanu oko vrata i njuškicom dotaknuo glavu svoje vlasnice.

Mango Outlet ima odličnu kolekciju business-casual hlača idealnih za svaku priliku:

FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 17, 69€ FOTO: Mango Outlet Nabrane pamučne hlače, 18,57€ FOTO: Mango Outlet Hlače za odijelo s bočnim prorezom, 36,48€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 7,14€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Skinny hlače s bočnim prorezom, 15,47€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 9,18€

Gradom prošetala s preslatkim ljubimcem - zecom: Svaki dan ga šećem gradom, djeca ga dođu pomaziti, a turisti fotkaju'
Popularni pjevač grupe Måneskin iznenadio novom frizurom: Ošišao se gotovo na nulu
Nike najavio kolekciju u suradnju s Tiffany & Co.: Očekuju nas kultne tenisice u novoj varijanti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".