Na Tjednu mode u Milanu prošetale manekenke s tri dojke!

Talijanski brend GCDS pokazao je jedan od najzanimljivijih lookova sezone
Vidi originalni članak

Tjedan mode u Milanu dao nam je jedan od najupečatljivih lookova - međutim, ne radi se isključivo o odjevnoj kombinaciji, već o modelima koji su ih nosili. Naime, samo nekoliko dana nakon što je manekenka pistom prošetala s pumpicom za dojenje, talijanski modni brend GCDS prikazao je must have dodatak za proljeće 2019.: protetičku TREĆU dojku. 

Grudi su se nazirale ispod sportskih topića, a mnoge je ova revija podsjetila na prizor iz SF filma "Total Recall". Nakon ovih iznenađenja, jedva čekamo vidjeti što nam sprema Pariški tjedan mode!

I da, samo pogledajte tu modnu raznolikost na pisti: u jednom trenutku prošetale su mankenke s tri dojke, dok su u drugom trenutku nosile čizme i torbice s motivima Pokemona, glavnu riječ vodio je Pikatchu. Ma, svaka čast na maštovitosti!

Tu je i snimka cijele revije, a mi defnitivno moramo priznati kako je jedna od najzanimljivijih koje smo imali priliku vidjeti! Jako nas zanima kako će trendseteri prihvatiti ove ideje za proljeće i ljeto 2019. godine. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".