Na teniskom terenu

Dugačka bijela haljina s minimalističkim crvenim prugama podsjetila nas je na odjevnu kombinaciju koju možemo vidjeti u jednom od najpopularnijih sportova na svijetu.
Vidi originalni članak

Uvijek su nam bile zanimljive kreacije koje su se nosile za vrijeme mečeva na teniskim terenima. Ubrzo se od toga razvila prava mala modna industrija, a mnogim dizajnerima tenis predstavlja inspiraciju kod kreiranja novih kolekcija. Jeremy Scott, američki modni dizajner, svoju je kolekciju također ovjekovječio s par jednostavnih modela haljina koje su savršene za svaki dan, a vjerojatno bolje izgledaju na tenisice nego na cipele. Mi vam donosimo primjerak idealan za ove ljetne dane koji će vas brzo osvojiti.

s modne piste

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".