Na špici se istaknula zanimljivim izborom obuće: 'Volim neutralne tonove i neobičnu obuću'

Goran Čižmešija u gradu je fotografirao djevojku čiji nas je smisao za modu osvojio na prvu
Vidi originalni članak

Volimo efektne komade zbog kojih se naši sugovornici ističu modnim izborom, a jedan takav pokazala je Jana Košćec, inače junior brend menadžerica u Pago Croatia. U netipičnom ljetnom izdanju sredinom srpnja fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a ona je za Divu tada rado podijelila nekoliko detalja o svojem stilu.

– Kombinacije biram prema jutarnjem raspoloženju. Volim neutralne tonove i neobičnu obuću. Ako nosim uzorke, onda su to efektni, ali sam često i u jednobojnom. Ne pratim trendove, kupujem samo ono što mi se svidi – ispričala je ranije Jana. 

Izabrala je haljinu upečatljivog uzorka koja je idealna za toplu sezonu jer se može nositi u raznim prigodama, a zahvaljujući lepršavom kroju i ugodnom materijalu, stajliš je odgovor na visoke temperature.

Outfitu je dodala ruksak, a istaknuo se odabir obuće koji je zanimljiv miks tenisica i sandala. Takav par nemamo prilike često vidjeti na zagrebačkim ulicama, a super su izbor ako tražite nešto drugačije, a pritom udobno i cool.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".