Na špici nisu prošli nezamijećeno: Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on je prošetao gradom u genijalnim tenisicama

Za stajliš prijateljima na špici su se okrenuli baš svi, a i mi smo se sada rado prisjetili super modnog trenutka iz siječnja prošle godine.
Vidi originalni članak

Neki modni trenuci na špici jednostavno ne prođu nezamijećeno, a jednog takvog iz siječnja ove godine sad smo se rado prisjetili. Našem fotografu Goranu Čižmešiji tada su pozirali prijatelji Sevda Sejdini i Luka Rašić koji su rekli da vole tople boje, a ovog su se puta slučajno uskladili.

Sevda je prevoditeljica u stomatološkoj ordinaciji, a Luka diplomirani ekonomist. Prijateljima je zajednički i odličan smisao za modu, što su potvrdili svojim zimskim izdanjima. 

Sevda je ukrala pozornost u minijaturnoj pripijenoj haljini koja joj pristaje kao salivena, a izvrsna je baza za efektan ostatak outfita. Odabrala je raskošnu bundu i popularne combat čizme. No, umjesto crnog modela kakvog najčešće viđamo u uličnoj modi, njezin izbor bio je bež par, inače super odmak od klasike.

Beretka je zimski klasik, jedan od dodataka koji dođe u prvi plan s prvim zimskim danima, a svakoj kombinaciji daje dozu chica. Izgleda jako elegantno u "kombinaciji" s valovima u kosi, vječnom frizurom koja je idealna i za svaki dan i za posebne prigode. 

I diplomirani ekonomist držao se "provjerene" formule  pa su crne skinny traperice i kaput boje devine dlake bili super baza ovog zimskog stajlinga. Takav je kaput izvrsna investicija koju vrijedi potražiti na sniženjima jer, jednom kad ga dodate u ormar, nosit ćete ga rado iz godine u godinu. 

Posebno nam se svidio odabir tenisica jer Nike Air Force u crnoj-zelenoj varijanti izgleda baš efektno! 

U galeriji pogledajte što se ove jeseni nosi na zagrebačkoj špici

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Nijansa koju već nazivaju najljepšom u 2023.: Isprobajte boju za koju kažu da se može prilagoditi svakom podtonu kože

'Kada idemo negdje zajedno, ne dogovaramo se oko odjeće, ali ispadamo spontano usklađeni. Ponekad i razmjenjujemo garderobu'

U Mangu je krenuo rani Black Friday: Pronašli smo super stvari za zimu, snižene su do 50%

Splićanke ukrale sve poglede: Iris Rajčić u žutoj haljini i upečatljivim čizmama, a Ana Gruica Uglešić u klasici s kojom nema greške

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".