Na sniženju smo pronašli jedine tri haljine koje vam ovog ljeta trebaju jer "pokrivaju" sve prigode!

Zavirili smo u Mangovu ponudu i odabrali tri haljine do 129 kuna idealne za sve ljetne prilike
Vidi originalni članak

Iako je sezona sniženja lagano iza nas, još uvijek se na njima mogu uloviti neki fantastični komadi. Mi smo odlučili zaviriti u Mangovu ponudu gdje smo izabrali tri haljine do 129 kuna, a one su jedino što vam ovog ljeta treba jer pokrivaju sve prilike, od posla do plaže!

Prva je haljina s mašnom na leđim i odličnim printom palmi, čija je cijena 69 kuna. Iako je kao stvorena za plažu ili kavu u gradu, pravim odabirom modnih dodataka lako se može pretvoriti u "ozbiljniji" komad. 

Naš drugi odabir idealan je za poslovne prigodne - radi se o haljini na kopčanje koja se u struku steže pojasom. Ovakva haljina jednako dobro izgleda uz ravne i sandale s blok petom, a njezina je cijena 129 kn.

Posljednja haljina stvorena je za lude ljetne večeri, a može odlično poslužiti ako ste pozvani i na neko ljetno vjenčanje! Još je bolja vijest to da je haljina snižena s 549 kn na 129!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".