Na raskošnom vjenčanju Jennifer Lopez nosila tri vjenčanice: Za jednu je potrošeno čak 500 metara materijala

Prva haljina bila je ukrašena volanima, druga nizom bisera, a treća sirena kroja sa Swarovski kristalima
Vidi originalni članak

Prošlog vikenda, Jennifer Lopez i Ben Affleck imali su još jedno vjenčanje nakon vjenčanja u Las Vegasu. Raskošna ceremonija održana je na imanju u Georgiji, gdje su izmijenili zavjete ispred okupljenih članova obitelji i prijatelja. Mladenci su točno znali kako žele da izgleda njihov veliki dan pa su angažirali i organizatora vjenčanja Colina Cowieja iz Colin Cowie Lifestylea da nadgleda sve detalje.

Vogue piše kako je vjenčani vikend započeo probnom večerom u petak navečer. Jennifer je nosila custom made kreaciju koju potpisuje Ralph Lauren, a upravo je taj američki dizajner pjevačici i glumici oduvijek bio omiljen. Vjenčanica koju je nosila za vrijeme ceremonije bila je prva od tri haljine za njezine večernje lookove. Korišteno je više od 500 metara tkanine izrezanih na volane i "rupčića" kako bi se napravila vjenčanica. Volani su ručno pričvršćeni na haljinu, stvarajući voluminoznu, romantičnu suknju, a sve je zaokružio raskošni veo. 

Mladoženja je odabrao klasični bijeli smoking sako, crne hlače i crnu leptir mašnu, a i njegovo odijelo potpisuje Ralph Lauren Couture

Jennifer Lopez kasnije je nosila još dvije Ralph Lauren haljine, jednu s kaskadnim nizovima bisera, i drugu, odnosno ukupnu treću vjenčanicu te večeri, u sirena kroju s izrezom oko vrata ukrašenim Swarovski kristalima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ralph Lauren (@ralphlauren)

 

 

U dućane su stigli prvi komadi pletiva: Izdvojili smo najljepše džempere koji će nas grijati u hladnoj sezoni

Iz zagrebačkog salona najavljuju novi trend u kosi: Daje joj se živost i prividan volumen, kosi se vraća sjaj i bogatstvo boje

'Nosim svašta, paralelno koketiram s muškim, ali i ženskim stilovima. Ne bojim se kombinirati uzorke i boje'

Sandale kakve nosi vizažistica obilježile su ovo ljeto: Ne sviđaju se svima, no savršeno pristaju uz ljetne outfite

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".