Na plaži je udobnost na prvom mjestu, ali znamo kako i u tim prilikama izgledati baš chic

Zahvaljujući širokom izboru dodataka za plažu, svaka kombinacija sad može biti i jako chic, taman da s plaže produžite na kavu u gradu
Vidi originalni članak

I dok su se neki već vratili poslovnim obvezama, drugi i dalje uživaju u moru i suncu ili barem broje “sitno” i križaju zadnje dane na kalendaru prije odlaska na godišnji odmor. A spremanje za godišnji sa sobom uvijek nosi isto pitanje – što spakirati? Trudimo se ne ponijeti baš cijeli ormar, a istovremeno ne želimo da se u nekom od dana odmora dogodi situacija da nam baš zatreba neka od stvari koju smo ostavili doma, u ormaru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa, kako ne bi došlo do takvih situacija, dobro se držati neke provjerene “formule” pri pakiranju i na more nositi one stvari koje mogu funkcionirati u više prilika, a pritom na prvo mjesto dolazi udobnost; ipak smo na odmoru. Upravo tu u prvi plan dolaze neki ljetni klasici kojima se vraćamo iz jedne tople sezone u drugu, a pokazali su se kao savršeni saveznici u naumu da i na plaži izgledamo modno osviješteno. Nema ljeta bez dobrog badića (ili nekoliko njih), a bilo da su vaš izbor jednodijelni ili bikiniji, u ponudi dućana bez problema ćete pronaći super modele. Novi je kupaći kostim dobro pogledati i na sniženju, zbilja se isplati.

Sviđa nam se kako jednodijelni modeli mogu funkcionirati i poput topa pa su izvrstan odabir za neki tulum na plaži. Uz bermude ili jeans hlače, tu je i pamučna i prozračna košulja kao svevremenski morski klasik, a ona uopće neće izgledati monotono ako je upotpunite nizom ogrlica ili narukvica. Možda nije najpraktičnije rješenje, ali izgleda stvarno chic, pogotovo ako birate modele u zlatnim nijansama ili upečatljiv šareni nakit koji neodoljivo podsjeća na djetinjstvo.

Ako preferirate haljine ili možda kombinezone, lepršave modele od ugodnih materijala pronašli smo u Oyshu – riječ je o potpuno bazičnim komadima koji su nosivi iz sezone u sezonu, a svaki put im možete podariti novi izgled drukčijim odabirom modnih dodataka. Nekad ih kombinirajte s cekerom i pletenim šeširom, a drugi put s popularnom “bucket” kapom i nekim cool ruksakom.

Kad smo već kod pokrivala za glavu, čini nam se kako su “bucket” modeli ili, na hrvatski prevedeno, ribarski šeširi, trend za koji nitko nije mislio da će ovako zaživjeti, no fashionistice ga jednostavno obožavaju. Pronašli smo ih u kolekciji brendova kao što su Sandro, Loewe i Faithfull The Brand, a pristupačnije verzije ponudili su i mnogi high street brendovi pa je šešir zanimljivog izgleda postao jedan od najtraženijih ljetnih dodataka.

Ako preferirate malo romantičniji i ženstveniji izgled, uvijek kombinaciju možete zaokružiti svilenom maramom koja je, osim na glavi, onako kako to radi dizajnerica Sara Battaglia, nosiva još na mnogo načina – na ručki torbe, umjesto topa, na hlačama kao remen... Jednu maramu ubacite u torbu za plažu, zasigurno će pronaći svoju svrhu!

Nijedan look ljeti nije potpun bez sunčanih naočala, gdje se nosi sve, od klasike pa do supertrendi modela poput onih s prozirnim okvirima kakve je predstavila Bottega Veneta ili mačkastih modela s Guccijevim potpisom.

Sve što vam treba za super stajling na plaži pronađite u galeriji

Zara, 99,90 kn Zara, 99,90 kn Zara, 299,90 kn Zara, 199,90 kn Zara, 149,90 kn Zara, 69,90 kn Oye Swimwear, Outnet, 235 € Myla, Outnet, 151 € Ganni, Outnet, 84 € Missoni Mare, Outnet, 446 € Camilla, Outnet, 198 € Gigi Burris Millinery, Putnet, 175 € Zimmermann, Outnet, 126 € Oysho, 399,90 kn Osyho, 259,90 kn Oysho, 199,90 kn Norma Kamali, Outnet, 54 € Ulla Johnson, Net a Porter, 490 € Isabel Marant, Net a Porter, 120 € Gucci, Net a Porter, 450 € Missoni Mare, Matchesfashion, 790 € Gucci, Matchesfashion, 590 € Charvet, Matchesfashion, 485 € Missoni Mare, Matchesfashion, 390 € Bottega Veneta, Matchesfashion, 330 € Balenciaga, Matchesfashion, 215 € Mango, 599,90 kn Le Sirenuse Positano, Matchesfashion, 297 € H&M, 24 € H&M, 11 € Eugenia Kim, Outnet, 180 € Dodo Bar Or, Outnet, 198 €

 

Dečki, ugledajte se na ovog zgodnog frajera i njegovu nepogrešivu ljetnu kombinaciju

Na špici dugo nismo vidjeli ovako efektnu haljinu: Lijepa dama nosi je uz tenisice koje trendseterice obožavaju

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".