Na ovu ste curu najviše kliknuli: Atraktivna plavuša najviše vas je očarala u 2019. godini

Na kraju godine već se uobičajeno rade razni izbori, e pa ovaj naš kaže kako vam se ova djevojka najviše dopala
Vidi originalni članak

Da, na taj ste članak najviše puta kliknuli ove godine! Djevojka sa Cvjetnog očarala vas je toliko da ste na članak kliknuli više od 130 tisuća puta! Iskreno, to nas nimalo ne čudi jer je riječ o pravoj ljepotici sa stavom. 

Zgodna plavuša isfurala je već pomalo zaboravljeni trend velikih sunčanih naočala. Ova trendi plavuša ne boji se isprobati malo rizičke i ekstravagantne komade, koje inače viđamo samo na celebovima. Pa tako, primjerice, sestre Kardashian obožavaju ovakve velike sunčane naočale, a Kim čak ima i liniju svoji sunčanih naočala u suradnji s brendom Carolina Herrera. U tenisice s potpeticom mnoge su se fashionistice zaljubile još prije nekoliko sezona, a i ova djevojka sa zagrebačkog Cvjetnog trga nosi jedan takav model, popularne Bobby, s potpisom Isabel Marant. Bijele je tenisice uparila s malom crnom haljinom koju je oko struka stegnula s remenom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".