Na ovu se djevojku treba ugledati! Uzorcima i pastelnim bojama protiv tmurnih dana

Raspoloženu i simpatičnu Leu fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Lea Bušac simpatična je fizioterapeutkinja koja svojim osmijehom i odjevnim kombinacijama zaista zrači pozitivom. U H&M-ovom sakou, Zarinoj majici, hlačama sa šibenske Kalelarge, tenisicama Borovo i  Liu Jo torbom zablistala je na zagrebačkoj špici uz objašnjenje da je svaki dan poseban i da u njemu treba uživati i srediti se. 

Odabir nijansi pastelnih boja objasnila je našem Goranu, koji ovako veselu djevojku nije mogao ne uočiti:

Pastelno sam odabrala jer su ovo zadnji trzaji sunca, pa ako možemo biti veseli s bojama i cvijećem, zašto ne, jer crnila i sivila će biti dosta po zimi! Obično sam vesela osoba pa tu sreću i veselje prati i moja odjeća.

Iako nije fan tamnih boja ljeti, Lea nam je otkrila da se u njenom ormaru ipak krije mala crna haljinica, dok cijele crne kombinacije ne dolaze u obzir.  

Osim pastelnih boja, slatka fizioterapeutkinja obožava i uzorke

Nosim sve uzorke, bitno je samo da je šareno i veselo.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".