Na ove ste frajer najviše puta kliknuli: Petorica s najboljim stilom u prošloj godini

Dečki su se baš iskazali, a ovi su vam se najviše svidjeli
Vidi originalni članak

Počeli smo raditi presjek najčitanijih tekstova u 2018. godini, a sada je na red stigao muški street style. Na ove ste frajer najviše puta kliknuli: 

5. Ovaj muškarac nosi traperice oko kojih se vode vječne polemike - kako mu stoje?

Šarmantni gospodin isfurao je poderane traperice baš savršeno. Kombinirao ih je uz fantastične čizme i torbu u istoj boji, a odlučio se za kaput boje devine dlake. Sve je zaokružio popularnim Burberry šalom i klasičnim Ray Ban naočalama.

4. Miran Kurspahić: "Ove hlače našao sam na ženskom odjelu, a dovoljno sam samouvjeren odjenuti nešto takvo"

Naš Goran Čižmešija ulovio je uvijek stylish Mirana Kurspahića u super izdanju. "Ove trapez hlače sam našao na ženskom odjelu, dovoljno sam vitak da stanem u njih i dovoljno sam samouvjeren odjenuti nešto na čemu piše «Ženske hlače». Nitko ne vidi što piše na etiketi, vide samo da su trapezice. Vesele me stilovi s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih, primjerice stil modne ikone Jimmy Hendriksa, poigravanje s stilovima iz Napoleonskog doba, gusarske jakne, kombinacije boja i dezena, pa i glam faza koja je isto tako zabavna", rekao je Miran. 

3. Dečki, što kažete? Frajer sa špice nosi cipele koje se mnogi frajeri ne bi usudili, i to u crvenoj boji!

Mokasine su jedan od onih modela obuća oko koji vlada podvojeno mišljenje - volite ih ili ne, a nama se čini kako se sve više muškaraca odlučuje za njih! Hrabro ih je isfurao i frajer za špice koji je odabrao neočekivanu boju - crvenu, a time još više pokrenuo polemiku oko svog izbora.

2. Ovako cool muškarca dugo nismo vidjeli na zagrebačkim ulicama!

U moru sličnih muških odjevnih kombinacija, ovaj se frajer zbilja istaknuo svojim stilom, bez obzira na to što je isfurao sivo od glave do pete.

1. Ovo ne viđamo često: Frajer u Zagrebu isfurao genijalne čizme na petu!

Iako se ne radi o potpetici s puno centimetara, ipak je riječ o - čizmama na petu, odnosno kaubojkama! Ovaj frajer u centru grada isfurao je genijalan, ali i odvažan styling u kojem je kombinirao odlične čizme, "pošpricane" traperice i sivi sako s crnim detaljima.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".