Na listi želja: Nove Pumine tenisice izgledaju stvarno savršeno, idealne su za proljeće!

Već imamo u glavi kako ćemo ih kombinirati u proljetnim outfitima, a znamo im i cijenu!
Vidi originalni članak

Nema boljeg vjesnika proljeća od genijalnih novih tenisica koje ćemo nositi u bezbroj trendi kombinacija, zar ne? U ShoeBeDo su stigle Pumine Cali tenisice, koje osvajaju svojom jednostavnošću i modelom nosivim u svim prilikama, tenisice koje obožavamo ovog proljeća! 

Dolaze u tri odlične kombinacije, a na vama je da se odlučite za svog favorita. Bilo da izaberete bijele s detaljem crne, bijele s privlačnim detaljem crvene i ružičaste ili pak crne s detaljem bijele, u ovim tenisicama zasigurno ćete biti glavna street style zvijezda. Cali model je stvoren za igru trendovima i idealan za sve maštovite kombinacije u kojima ćemo uživati ovog proljeća. 

Nosite ih u dnevnom điru uz omiljene traperice i pamučne pulovere, u posebnim prilikama uz cvjetne midi haljine i jakne od trapera i u poslovnim kombinacijama uz savršeno krojena odijela u boji i najdražu T-shirticu s fora sloganom.

Fina koža, klasične boje i rupičasta kapica, sve su to osobine Puma Cali modela, koji je savršen primjer bezvremenske, sportske elegancije. Cijena ovih tenisica je 689,00 kn.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".