Na internetu je rasprodana, a trendseterice su lude za njom - vraća li nam se ova torba u modu?

Osvježit će svaku odjevnu kombinaciju
Vidi originalni članak

Balenciagine torbe neko su vrijeme bile na vrhu popularnosti, no, u međuvremenu, neki su drugi modeli i brendovi zasjeli na tron. Međutim, kraj 2017. i početak ove godine donijeli su poneku promjenu, a između ostalog, i to da je popularan Balenciagin model jedan od najtraženijih kod trendseterica!

Konkretno, radi se o modelu "Clasic City" koji je čak rasprodan na web shopu Farfetch, unatoč vrtoglavo visokoj cijeni od minimalno 850 € za manji model pa do 1590 € za veći model. Torbe dolaze u različitim bojama, a nama je posebno zapela za oko ova plava koja se može jednako dobro kombinirati u svim godišnjim dobima i osvježit će svaku odjevnu kombinaciju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".