Na Instagramu se pojavio novi hit komad nakita: Cure obožavaju lančiće s inicijalom svog imena!

Jednostavno, a opet efektno - baš kako volimo!
Vidi originalni članak

Svake sezone neki komad nakita osvoji društvene mreže - prošlog lejta to je bio niz zlatnih lančića različite dužine, a ove zime cure imaju novog favorita. Riječ je o lančiću s privjeskom u obliku inicijala, najčešće njihova imena.

Moramo priznati kako nas ovaj trend pomalo podsjeća na lančić s imenom kojeg je popularizirala Carrie Bradshaw u kultnoj seriji "Seks i grad", zar ne? 

Marija Čamber kombinirala ga je uz klasiku - crno i karirano uvijek su dobar spoj, a pokazala je da su "poštarske" kapice i dalje pravi hit! 

Rita Rumora voli pomaknutu klasiku, a ovaj detalj odabrala je kako bi nadopunila kombinaciju košulje neobičnog, ali jako cool uzorka i kardigana, zimskog odjevnog predmeta od kojeg nam se baš teško odvojiti! 

Victorija Druško odabrala je privjesak sa slovom "V", a čini nam se da nitko takve komade ne može isfurati poput nje! Predimenzionirani sako, teddy kaput, crvene salonke... Ma, odlično!

Obožavamo stil Boke Lazarević, a pokazala nam je da je zelena boja jedna od onih koje su savršene za osvježavanje zimskih kombinacija! Zna da se ključ dobrog outfita krije u detaljima pa su torbica oko struka i popularan lančić njezin odabir.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".