Na dizajnerskom second hand eventu u redu se čekalo za Chanel, Louis Vuitton, Gucci...

Samo najavu za event pogledalo je preko 150 tisuća ljudi, što znači da je ovakav event bio potreban, kaže organizatorica Nika Bijelić
Vidi originalni članak

Upravo je završio drugi dizajnerski second hand pop up Lager u Regular baru. Sve stvari koje su se našle na eventu sam mjesecima selektirala i pregovarala o cijenama s klijenticama koje su htjele da njihove stvari ponudim kupcima, govori Nika Bijelić, poznata personal shopperica te dodaje kako je samo najavu za event pogledalo preko 150 tisuća ljudi, što znači da je ovakav event bio potreban.

- Odaziv je bio ogroman i ljudi su ponovno, baš kao i na prvom eventu, čekali u redovima i u prvih par sati razgrabili su se komadi koji su bili po najboljim cijenama i najočuvaniji, dok su ostalih dana dolazile klijentice koje su htjele obaviti shopping u nešto mirnijem ambijentu - govori Nika. 

Mogle su se naći torbe, cipele i odjeća brandova kao sto su Chanel, Dior, Louis Vuitton, Gucci i slični, ali i hrvatskih brendova poput Leilou, Delight, Krie, Matija Vuica...

- Ideja za koncept second hand pop up-a logično mi se nametnula kao ekstenzija dosadašnjih usluga svojim klijenticama, za koje sam radila i radim kao personal shopper i prvi takav pop up sam radila prije godinu i pol dana, što je ujedno bio i prvi takav event na ovim prostorima. Logicno mi je bilo ponuditi klijenticama koje kupuju preko mene ili samostalno, da se 'riješe' stvari koje više ne nose i ne trebaju, kako bi oslobodile mjesta za nove stvari - tumači Nika te dodaje kako joj je veliki mi je kompliment da su u shopping došle klijentice iz čitave regije, neke su potegnule cak iz Beograda, neke iz Ljubljane, neke iz Dalmacije, samo radi ovog eventa. Od poznatih lica, među ostalima, stigle su influencerice Dora Martinović, Ella Dvornik i Lucija Lugomer.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".