Na Diva Winter partyju okupile su se zvijezde naših naslovnica te nas oduševile stajlinzima

Među poznatim glumicama, voditeljicama i influencerima, bile su i neke od dama koje su tijekom proteklih godina bile zvijezde naših naslovnica.
Vidi originalni članak

Diva Winter party održan je u jednom od najcool mjesta u Zagrebu - AvantGarden. Bio je to jedan od najekskluzivnijih tuluma u gradu, a listu pozvanih krasile su brojne ‘Dive’. Među poznatim glumicama, voditeljicama i influencerima, bile su se i dame koje su bile zvijezde naših naslovnica.

Rujansku naslovnicu 2020. krasila je mlada poduzetnica, bivši model i vlasnica brenda Moel – Mia Antunović. Uspješna je mlada poslovna žena, koja je nakon iskustva u Europarlamentu te karijere u SAD-u i Turskoj, odabrala život u Hrvatskoj.

Za Divin party odlučila se za elegantnu jednostavnost te zablistala u  crnoj haljini s detaljem volana. Dodala je visoke čizme na petu te malu zelenu torbicu kojom je dodala dozu chica cijelom stajlingu.

U studenom 2022., naslovnicu Diva časopisa krasila je Tina Biloglav, jedna od najpoznatijih i najomiljenijih arhitektica nove generacije, koja uspješno pliva poslovnim, obiteljskim i društvenim mrežama. Za Divu je tada otkrila kako je uspjela sve to objediniti te biti najveća podrška svom nedavno preminulom partneru Marku Babiću.

Tina se za ovaj ekskluzivan event držala blagdanske klasike pa je odabrala zelenu haljinu. Dodala je elegantne crne čizme u 'zgužvanom' modelu, jedan od onih modela koji je postao iznimno popularan u street style modi posljednjih par godina, te crno-bijelu torbicu.

 Pogledajte kako je bilo na Diva Winter partyju:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Travanjsku naslovnicu 2022. obilježila je Zrinka Bubanović, vlasnica poznatih dućana Home Sweet Home i IKKS, poslovna žena i majka troje djece, sina i dvije kćeri. Za Divu je otkrila da joj biranje odjeće predstavlja opuštanje, a kao svoju najveću slabost navela je – traperice.

Često je možemo vidjeti kako nosi stajlinge s vlastitim potpisom, a drugačije nije bilo ni na Divinom partiju. Zrinka nas je oduševila u srebrnoj šljokičastoj haljini, baš idealnom za nadolazeću party sezonu. Stajling je zaokružila crnim sakoom i crnim šljokičavim čizmama, a odličan stajling zaokružila je torbicom u obliku srca.

Naslovnicu studenog 2022. krasila je Marina Matić, dizajnerica koja stoji iza brenda Larie. Privatno je, kako je sama rekla, jako posvećena obitelji, obožava putovanja i veliki je gurman, a otkrila je i kako se poslovno prilagodila godinama kada su poslovanja stala zbog pandemije koronavirusa. 

Marinu znamo po odvažnom stajlingu te spajanjem nespojivih komada, a na Divinom eventu zasjala je u crnoj šljokičavoj suknji dubokog proreza. Dozu elegancije cijelom stajlingu dodala je crnim šljokičavim sakoom te smeđim čizmama. Stajling je zaokružila malom crnom torbicom te tako stvorila kombinaciju kojoj ne možemo pronaći zamjerku.

Rujansku naslovnicu ove godine krasila je modna dizajnerica i producentica u kulturi, Zagrepčanka Irena Šekez Sestrić, nesuđena stomatologinja, koja je od malena osjetila zov mode. Njezine su radionice šivanja rasprodane godinu dana unaprijed, a za Divu otkriva kako se riješiti nakrcanih ormara i tko su joj modni uzori.

Na Divin event došla je u pratnji kćeri, a odabrala je sjajnu sivo-smeđu kombinaciju kojoj je dodala dozu elegancije zlatnim nakitom. Posebno nam se svidjelo kombiniranje istih boja u cijelom outiftu, pogotovo kada je završni rezultat sjajan kao na Ireni!

Nakon Irene, na listopadskoj naslovnici našla se Hela Puljić, karlovačku stomatologinju koju pacijenti godinama biraju za najdoktoricu, a za Divu otkriva da su je stomatologijom fascinirali dugogodišnji posjeti ortodontu te kako je odlučna u svom naumu magistrirala - u trudovima

Za početak party sezone, odabrala je all-black kombinaciju koja je vječni klasik i nikada ne izlazi iz mode. Malu crnu haljinu sjajno je kombinirala uz visoke čizme od brušene kože. Dodala je zlatnu ogrlicu, a stajling zaokružila malom bijelom torbicom na ramenu.

Maja Drobnjaković zvijezda je naslovnice našeg novog, ekskluzivnog izdanja Diva Style. Život joj je nakon amputacije potkoljenice zbog sarkoma kostiju postavio najveći izazov, ali ona nikada nije odustala. Za Divu Style otkriva kako je prešla preko dijagnoze te kako je nastupiti u TV showu “Ples sa zvijezdama”

Za Divin Winter party zasjala je u midi crnoj suknji sa šljokicama koju je uparila uz bijelu, asimetričnu bluzu. Cool čizme sa srebrnim zakovicama dodatno su dodale dozu otkačenosti cijelom stajlingu, a odabir male šljokičaste torbice i visećih srebrnih naušnica dao je dozu elegancije.

Prošlogišnju listopadsku naslovnicu krasila je Josipa Maras. Za Divu otkriva kako je s 34 godine uspjela izgraditi najveću hrvatsku tvornicu tapeta, kako je raditi sa suprugom, balansirati poslovne obaveze i dvoje djece te kako je sve počelo sa – slikarstvom.

Josipa je također prihvatila trend šljokica u novoj party sezoni pa je odlične ljubičaste hlače kombinirala uz vječnu klasiku - crnu majicu i crni sako. I kod odabira cipela držala se svevremenske klasike pa izabrala crne salonke koje nikad ne izlaze iz mode.

Dermatologinja Ivana Prkačin krasila je siječanjsku naslovnicu 2022. kada je ponijela titulu najdoktorice u svojoj specijalizaciji po izboru pacijenata. Za Divu kaže da joj to puno znači te otkriva koliko je organizacije potrebno za 'žongliranje' troje djece, obitelji, posla u KBC-u, predavanja na medicini...

Za Divin party, crnu haljinu kombinirala je uz crnu torbicu, a dozu boje dodala je sjajnim slingback cipelama na petu u efektnoj ružičastoj boji.

Naša najnovija zvijezda naslovnice, koja je ovaj mjesec zasjala na našem časopisu, je Lukrecija Dragić. Kineziologinja koja je godinama angažirana u projektu Aktivna Hrvatska, kroz koji je do sada 5000 ljudi pokrenuto na vježbanje. Odrasla je u sportskoj obitelji, što ju je oblikovalo, a za Divu otkriva kako je vježbanje za nju način života.

Na partyju nas je oduševila u savršenom spoju crne mini skunje, bluze s detaljem volana te predimenzioniranim crnim sakoom. Stajling ja zaokružila crnim salonkama s remenčićima, a dozu glamura i blještavila dodala malom šljokičastom torbicom.

Početkom ove godine, na siječanjskoj naslovnici, bila je Božena Vrgoč. Pedagoginja i osnivačica centra Educativo i Instituta za STEM edukaciju najmlađih za Divu otkriva kako joj je bilo pokrenuti vlastiti biznis, zašto je posvećena edukaciji najmlađih te zašto se uvijek voli vratiti kući u Slavoniju.

U sjajnom bordo odijelu zasjala je na našem ekskluzivnom partyju, a crnim je dodacima odlično 'razbila' mnookromatski look. Crne salonke i mala crna clutch torbica savršen su izbor za sve party prilike.

Tko je sve došao na veliki Diva Winter party, najekskluzivniji party u zagrebačkom AvantGardenu
Sjajan događaj za početak blagdanske sezone: Bajkovit, predbožićni Diva Winter party oduševio mnoge zvijezde
'Obožavam sve vrste šešira, a nosim i šilterice, ali ih isfuram uz nešto elegantno'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".