Na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala vladao je glamur i blještavilo, a evo tko su bili najbolje odjeveni na sedmom danu

Sedmog dana ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, crvenim tepihom prošetala su brojna poznata lica
Vidi originalni članak

Sedmi dan Sarajevo Film Festivala bio je obasjan blještavilom i glamurom na crvenom tepihu. Poznate osobe iz svijeta filma, mode i zabave pokazale su svoj nevjerojatan smisao za stil i eleganciju, ostavljajući nas bez daha. Evo tko su bili najbolje odjeveni na tom značajnom događaju.

Slavna pjevačica  Jelena Gavrilović zablistala je na crvenom tepihu u prekrasnoj haljini dizajnerice Amine Hasenbegović. Njena haljina je istovremeno odavala dozu sofisticiranosti i modernosti, a kratki model isticao je njenu figuru. Dodatno je upotpunila izgled elegantnim DeerwishinG nakitom, bijelim plaštom i zlatnim otvorenim sandalama.

Naša domaća glumica Petra Kurtela zadivila je svojom pojavom u prekrasnom dugačkom kombinezonu u efektnoj  ružičastoj boji. Kombinezon je imao suptilne izrezane detalje i V-izrez koji je isticao njen vrat i dekolte. Njen modni izbor je dokazao da jednostavnost može biti iznimno chic.

Crnogorski glumac Milutin Mima Karadžić crvenim tepihom prošetao je sa svojom novom djevojkom te glumicom, Nataštom Stanišić. Za ovu prigodu, mlada glumica odabrala je elgantnu crnu haljinu s visokim prorezom na jednoj strani, detaljima perja u struku i zanimljivim motivima na prsima. 

Dodala je dijamantni nakit te crne salonke, dok je frizuru ostavila jednostavnu, spuštenu na ramena.

Hrvatska filmska glumica Sandra Lončarić zabljesnula je u vatrenom izdanju u crvenoj, asimetričnoj haljini. Haljina je imala volane na prsima te spuštena ramena, a glumica ju je kombinirala uz srebrne sandale s otvorenim prstima. Kosu je skupila u elegantnu punđu, a šminku ostajvila jednostavnom uz nude ruž.

Tanja Ribič i Branko Đurić zablistali u savršeno usklađenim bijelim outfitima na Sarajevo Film Festivalu
Severina na koncertu u Makarskoj zabljesnula u chic asimetričnoj bijeloj haljini i otvorenim sandalama na petu
Zna kako da crno od glave do pete izgleda zanimljivo: 'Svakom outfitu više pristaju visoke pete, ali su tenisice ipak udobnije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".