Na crvenom tepihu nikad nismo vidjeli toliko ružičastih haljina kao na ovogodišnjim Oscarima

Bezbroj nijani ružičaste - tim se riječima može sažeti ovogodišnji modni odabir uzvanika na Oscarima
Vidi originalni članak

Zaboravite na "crveni tepih" jer zahvaljujući uzvanicima, ali i ponekom uzvaniku, oskarovski se tepih pretvorio u - ružičasti! Ovogodišnja dodjela Oscara definitivno je bila u znaku svih nijansi ružičaste boje!

Helen Mirren apsolutno je ukrala show u haljini s potpisom brenda Schiaparelli.

Gemma Chan odabrala je raskošnu Valentino haljinu s visokim ovratnikom. 

Angela Bassett u haljini s potpisom Reem Acra donijela je dašak drame na crveni tepih. 

Njezina haljina ima - DŽEPOVE! To je sve što ćemo reći! Sarah Paulson izgleda fantastično u haljini s potpisom Brandon Maxwell. 

Očito je kako Maya Rudoplh vjeruje u #flowerpower pa se odlučila za volumiozan i lepršav ružičasti model.

Ova boja neodoljivo podsjeća na sladoled, no Kacey Musgraves stvarno zna kako nositi haljinu koju potpisuje Giambattista Valli.

Jason Momoa i supruga Lisa Bonet bili su skroz matchy-matchy, a odabrali su kreacije s potpisom modne linije Karl Lagerfeld.

Neki je kritičari stavljaju na listu najgore odjevenih uzvanika na sinoćnjem crvenom tepihu, no Linda Cardellini u dvobojnoj haljini s mašnom definitivno nije mogla proći nezamijećeno!

Meagan Good nosi Georges Chakra Couture, a mnogi su rekli kako ih podsjeća na neku rimsku božicu. 

Kiki Layne odabrala je pastelnu ružičastu, a jednostavan model nadopunila je predimenzioniranom mašnom na leđima. 

 

Urednica i modna savjetnica Dubravka Prpic Znaor iskomentirala nam je neka od najistaknutijih izdanja s Oscara! 😍 Što misli o golišavom izdanju Kendall Jenner, a što o promjeni imidža Charlize Theron? ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".